Χωρίς κόσμο ο Ολυμπιακός με τον ΠΑΟΚ – Μια αγωνιστική για τον Παναθηναϊκό

Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και 13.000 ευρώ πρόστιμο στην ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα όσα έγιναν στο ματς με τον Παναθηναϊκό, με τους “ερυθρόλευκους” να παίζουν κόντρα στον ΠΑΟΚ χωρίς τον κόσμο τους.

Το ντέρμπι του Ολυμπιακού εναντίον του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καραϊσκάκης» διεκόπη δuο φορές για τα καπνογόνα, ενώ η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ήταν δυο φορές υποτροπή.

Όπως έκανε γνωστό το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League, ο Ολυμπιακός θα παίξει χωρίς κόσμο στο ματς με τον ΠΑΟΚ στις 24/10, 20.30 για την 7η αγωνιστική.

Ο Ολυμπιακός θα καταθέσει έφεση εναντίον της απόφασης και σε περίπτωση που αυτή δεν «πέσει» σε δεύτερο βαθμό, θ’ αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ μπροστά σε άδειες εξέδρες στο «Καραϊσκάκης».

Ωστόσο, στον Πειθαρχικό Κώδικα αναφέρεται ότι εφέσεις γίνονται όταν οι ποινές είναι άνω της μιας αγωνιστικής…

Το άρθρο 24, που αναφέρεται στις Πειθαρχικές Επιτροπές και τις αποφάσεις τους, τονίζει στην παράγραφο 3 τα κάτωθι:

“Όλες οι αποφάσεις των Πειθαρχικών Επιτροπών των Επαγγελματικών και Ερασιτεχνικών Ενώσεων και της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. προσβάλλονται, σε δεύτερο βαθμό, ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων της Ε.Π.Ο εφόσον αφορούν:

i) Χρηματικές ποινές άνω των δέκα πέντε χιλιάδων (15.000) ευρώ για την SL1, δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ για την SL2 και πεντακοσίων (500) ευρώ για τις ερασιτεχνικές κατηγορίες.

ii) ποινή αγωνιστικού αποκλεισμού ποδοσφαιριστών ή αξιωματούχων άνω της μιας (1) αγωνιστικής ημέρας, συμπεριλαμβανομένης της ποινής απαγόρευσης στους Αξιωματούχους και λοιπά πρόσωπα εισόδου τους στα αποδυτήρια ή/και στον αγωνιστικό χώρο και στο γήπεδο.

iii) ποινή αποκλεισμού έδρας της ομάδας άνω της μιας (1) αγωνιστικής”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα