Χωρίς Κουρμπέλη και Μπουζούκη ο Παναθηναϊκός στην Ξάνθη

Χωρίς τον τιμωρημένο Δημήτρη Κουρμπέλη και τον τραυματία Γιάννη Μπουζούκη ο Παναθηναϊκός θα πάει στην Θράκη για το κρίσιμο ματς με την Ξάνθη. Για πρώτη φορά στην αποστολή θα είναι και ο Ανουάρ και ο Ντόμινικ Νάγκι. Ο Μαροκινός μέσος φαίνεται έτοιμος να παίξει από την πρώτη ημέρα που ήρθε και θα πάρει την θέση του τιμωρημένου Κουρμπέλη στην ενδεκάδα και θα είναι μαζί με τον Χρήστο Δώνη στον άξονα.

Ο Νάγκι δεν είναι σε επίπεδο ετοιμότητας όπως ο Ανουάρ αλλά είναι και αυτός πιο έτοιμος από ότι περίμεναν στην ομάδα. Ο Ούγγρος ακραίος προπονήθηκε σήμερα με την ομάδα θα είναι στην αποστολή και το πιο πιθανό είναι να παίξει στην διάρκεια του αγώνα.

Το καλό είναι ότι τόσο ο Γιόχανσον όσο και ο Δώνης θα είναι στην διάθεση του προπονητή τους. Ο Σουηδός μπακ έκανε θεραπεία σήμερα αλλά αισθανόταν καλύτερα και μέχρι αύριο θα έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και θα παίξει. Το ίδιο ισχύει και για τον Χρήστο Δώνη.

Ο Γιάννης Μπουζούκης υπέστη ένα ελαφρύ διάστρεμμα από το πάτημα του αντιπάλου του στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ. Θα χάσει το παιχνίδι με την Ξάνθη αλλά θα είναι έτοιμος για να παίξει στην Λάρισα. Δύσκολα θα είναι διαθέσιμος για το ματς με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ την ερχόμενη Τετάρτη.

Στη σύσκεψη που έγινε στην Λάρισα για το παιχνίδι της άλλης εβδομάδας ο Παναθηναϊκός ζήτησε εισιτήρια  αλλά η ΑΕΛ ακολουθεί μία πολιτική και δεν δίνει εισιτήρια σε οπαδούς των μεγάλων ομάδων και έτσι ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του σε αυτό το παιχνίδι.

 

 

 

Διαβάστε επίσης