Χωρίς τον Αγκιμπού δεν φτουράει, με τον Μαντί Καμαρά παραπατάει. Προλαβαίνει να το… χάσει ο Ολυμπιακός

Τα πράγματα είναι πολύ απλά με τον Ολυμπιακό. Όχι γιατί δεν κέρδισε τον Απόλλωνα, που είχε καμιά δεκαριά απόντες. Δεν μπορεί να κερδίζει συνέχεια μία ομάδα, ρε, δεν υπάρχει τέτοια στον πλανήτη ολόκληρο. Αλλού είναι το θέμα.

Ότι άπαξ και δεν παίζει αυτό το πιτσιρίκι ο Αγκιμπού Καμαρά, ο Ολυμπιακός έχει πρόβλημα. Δεν υπάρχει ο παίκτης που θα κάνει την μία ενέργεια παραπάνω για να έρθει το γκολ σε μια κακή μέρα.

Κι ο Βαλμπουενά μπορεί, αλλά δεν μπορεί να παίζει παραπάνω από 20 λεπτά. Αυτή είναι η αλήθεια. Μόνο αυτοί οι δυο μπορούν, άπαξ και σκαλώσει το πράγμα στην επίθεση.

Ο Γάλλος έκανε μια ασίστ στον Ελ Αραμπί, δεν μπήκε γκολ, αντίο. «Χ» το ματσάκι.

Όσο αφορά στον Μαντί Καμαρά, μιλάμε για μετάλλαξη. Λες κι είναι άλλος παίκτης. Κι ο καθένας μπορεί να κάνει χίλιες δυο υποθέσεις και να πει άλλες τόσες παπαριές. Ότι δεν του έδωσαν μεταγραφή και άλλα τέτοια. Λες κι ο Καμαρά δεν θέλει να παίζει καλά, για να «εκδικηθεί» και καλά τον Ολυμπιακό που δεν τον έδωσε.

Κι αν δεν παίζει καλά, ποιος θα τον πάρει, ρε, πλάκα κάνουμε τώρα; Το παρελθόν του Καμαρά θα πάει ν’ αγοράσει ο άλλος ή το παρόν του;

Θα το πάρει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός; Έχει τον πρώτο λόγο, εννιά βαθμούς μπροστά είναι. Αλλά έρχεται κι ο Αστέρας Τρίπολης την Κυριακή, μετά Παναθηναϊκός στην «Λεωφόρο», έχει και τον ΠΑΟΚ έξω. Ποιος μπορεί να εγγυηθεί ότι θα είναι και τότε στο συν εννέα βαθμούς;

Είναι και το άλλο, το’ γραψε προχτές η iapopsi.gr , ότι δεν ξέρεις ποτέ που θα σε βρει η μετάλλαξη «Όμικρον».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα