Χωρίς τους «παππούδες» γίνεται κανονικός ΠΑΟΚ, οι πιτσιρικάδες εξέθεσαν τον Λουτσέσκου

Ο ΠΑΟΚ την καθάρισε σαν αυγό την ΑΕΚ στην Τούμπα. Ποιος ΠΑΟΚ, όμως, την καθάρισε; Αυτό που είχε κατά νου ο Λουτσέσκου ή ο κανονικός ΠΑΟΚ, αυτός που νίκησε. Να στο αναλύσω.

Ο ΠΑΟΚ έπαιζε χωρίς τα γερόντια του στην Τούμπα. Έξω ο Ολιβέιρα, έξω ο Κρέσπο, έξω ο Βιεϊρίνια, έξω ο Βαρέλα, έξω ο Ελ Καντουρί. Η μισή ομάδα από τα ΚΑΠΗ, έξω.

Κι έβαλε μέσα αναγκαστικά ο Ρουμάνος, τον Μηχαηλίδη, τον Μιχάι, τον Σίντκλεϊ, τον Τέιλορ, τον Ντόγκλας κλπ. Κανονικούς παίκτες δηλαδή. Πιτσιρικάδες να τρέχουνε. Και τα κατάφεραν μια χαρά.

Και ρωτάω τώρα εγώ: Έτσι κι όλοι αυτοί δεν ήταν τραυματίες. Θα έπαιζε η νεολαία; Όχι, βέβαια. Ο Λουτσέσκου αυτούς θα έβαζε. Τα περήφανα γηρατειά του ΠΑΟΚ.

Κι είδαμε τι κάνανε τα περήφανα γηρατειά όσο έπαιζαν. Αγκομαχούσαν να περάσουν την Μποέμιανς. Αυτή είναι η μεγάλη αλήθεια. Ο Λουτσέσκου, όμως, δεν εμπιστεύεται τους πιτσιρικάδες, γνωστό ήταν αυτό.

Η πλάκα είναι, να ξαναβάλει τους παππούδες ο Λουτσέσκου, όταν γειάνουν. Δεν λέω, καλοί είναι για να συμπληρώνουν το ρόστερ, αλλά όχι και για βασικοί.

Να στο κλείσω. Όταν γυρίσει ο Ελ Καντουρί, θα πάρει την θέση του Ντόγκλας; Αμαρτία από το Θεό θα είναι.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα