Χωρίς VAR το ΑΕΛ – ΠΑΟΚ για το κύπελλο και Μανούχο διαιτητή! Η «χαρά του βοηθού» επανέρχεται

Ώπα! Χωρίς VAR θα γίνουν αύριο Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου οι αγώνες κυπέλλου Λεβαδειακός – Ολυμπιακός και ΑΕΛ – ΠΑΟΚ. Η «χαρά του διαιτητή και του βοηθού διαιτητή».

Και ποιοι θα είναι οι διαιτητές, μάστορα; Ο Τσακαλίδης στην Λειβαδιά και ποιος στο «Αλκαζάρ»; Ο Μανούχος, ρε, φίλε. Ο Μανούχος. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά και βοηθός θα είναι κολλητός του από την Αργολίδα, ο Βεργέτης και ένας Νιδριώτης από την Αθήνα.

Ωραίος ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Ο γίγας Μανούχος που τον πάει καροτσάκι τον ΠΑΟΚ, μην λέμε πάλι τα ίδια, θα σφυρίξει τον ΠΑΟΚ. Το’ γραψε, βέβαια, η «Α» και η iapopsi.gr ότι ο Κλάτυ κάνει πολιτική με τις ομάδες.

Γιατί δεν θα έχει VAR σε Λειβαδιά και Λάρισα; Γιατί δεν υπάρχουν υποδομές στα γήπεδα αυτά.

Διαβάστε την ανακοίνωση της εταιρίας:

«Σε συνέχεια της αλληλογραφίας μας και της κοινοποίησης των αιτημάτων των ομάδων για παροχή υπηρεσιών VAR στους κάτωθι αγώνες Κυπέλλου Ελλάδος,

– ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τετάρτη 01/12/2021, Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς)

– ΛΑΡΙΣΑ-ΠΑΟΚ (Τετάρτη 01/12/2021, Στάδιο Αλκαζάρ)

– ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ (Τετάρτη 01/12/2021, Γήπεδο “Απόστολος Νικολαΐδης”

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής.

Ως γνωρίζετε και στο πλαίσιο της τρέχουσας σύμβαση μας με το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, η Ένωση εταιριών <MEDIALUSO-INDIGITAL> υποχρεούται στα πλαίσια της διοργάνωσης του Κυπέλλου Ελλάδος να προσφέρει υπηρεσίες VAR στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Με βάση την τροποποίηση της σύμβασης που έγινε στις 20-8-2021, η ένωση μας υποχρεούται να προσφέρει στο εξής υπηρεσίες VAR στους προημιτελικούς, στους ημιτελικούς και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με τους όρους παροχής της υπηρεσίας όπως αυτή προσφέρεται και στους αγώνες της Superleague.

Πέραν των ανωτέρω συμβατικών μας υποχρεώσεων (προημιτελικοί, ημιτελικοί και τελικός Κυπέλλου), η Ένωση μας μπορεί να καλύψει επιπλέον αγώνες Κυπέλλου, υπό της εξής προϋποθέσεις:

– To τίμημα να καλυφθεί από την Ομοσπονδία και να έχει καταβληθεί στον λογαριασμό της MEDIA GREECE (Ελληνικό Παράρτημα της MEDIALUSO) τουλάχιστον μία ημέρα νωρίτερα από την έναρξη του αγώνα. Το τίμημα είναι το ίδιο με το ποσό της κύριας σύμβασης (5.000 για τον αγώνα και 950 για την γραμμή οφσάιντ, σύνολο 5.950 Ευρώ πλέον ΦΠΑ).

– Να μην υπερβαίνει ο συνολικός αριθμός αγώνων την ίδια ημέρα τους 4.

– Να υπάρχει η ενεργή υποδομή οπτικών ινών και διασύνδεση με το κέντρο επιχειρήσεων καθώς και όλες οι απαραίτητες ενεργές πιστοποιήσεις VAR κατά FIFA/UEFA.

– Ως εκ τούτου από τους ανωτέρω αγώνες μπορεί να καλυφθεί εξωσυμβατικά μόνο ο αγώνας ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ (Τετάρτη 01/12/2021, Γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης», το οποίο διαθέτει τις απαραίτητες υποδομές για την παροχή υπηρεσιών VAR.

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι θα πρέπει να γίνουν συντονισμένες ενέργειες ώστε να μπορέσουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες VAR σε όλους τους αγώνες  Κυπέλλου από τη φάση των προημιτελικών και μετά (ανεξάρτητα με το ποιες ομάδες θα προκριθούν), ως ορίζει η σύμβαση μας και τα έξοδα αυτών (υπηρεσίες VAR ή τυχόν πιστοποιήσεις) καλύπτονται από την τροποποίηση της κύριας σύμβασης.

Παρακαλούμε για την επιβεβαίωση σας ως προς τα ανωτέρω και είμαστε στη διάθεση σας για κάθε πρόσθετη διευκρίνιση.

Σας ευχαριστούμε

Εκ μέρους της Ένωσης εταιριών «MEDIALUSO-INDIGITAL»

Κώστας Ρούπτσος

Διευθύνων Σύμβουλος InDigital

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα