Χώρισαν Ευαγγελία Αραβανή- Νίκος Οικονομόπουλος;  

Τι αναφέρει σχετικό δημοσίευμα και η… αποκάλυψη γνωστής παρουσιάστριας

Τι ήταν να δημοσιευτεί πριν από κάποιες ημέρες από την εφημερίδα «Espresso» ότι το ζευγάρι που εδώ και αρκετό διάστημα ζει έναν (όπως λέγεται) απόλυτο έρωτα, ίσως και να μην… εξακολουθεί να τον ζει;

Ο λόγος για την Ευαγγελία Αραβανή και τον Νίκο Οικονομόπουλο, που σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο εν λόγω δημοσίευμα, περνά σοβαρή κρίση στη σχέση του.

Αφορμή για τις φήμες χωρισμού σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, είναι το γεγονός ότι οι δυο τους έχουν να κάνουν κοινή επίσημη εμφάνιση από τις 11 Δεκεμβρίου, αλλά και το γεγονός ότι η Ευαγγελία Αραβανή δεν φωτογραφίζεται πια συχνά με τους καλλιτέχνες που επισκέπτονται τον Νίκο Οικονομόπουλο στο καμαρίνι του στο κέντρο Αθηνών.

Μάλιστα σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα που επικαλέστηκε αξιόπιστη πηγή ότι ο τραγουδιστής και η παρουσιάστρια δεν συγκατοικούν πια από την περίοδο των Χριστουγέννων και έπειτα.

Τι συμβαίνει τελικά με την… περίπτωσή τους;

Η… απάντηση ήρθε δια στόματος Σταματίνας Τσιμτσιλή, στην εκπομπή της «Happy Day». Ούτε λίγο, ούτε πολύ η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως «κυκλοφόρησαν κάποιες φήμες χωρισμού για Οικονομόπουλο-Αραβανή. Ωστόσο, εμείς το ψάξαμε για να δούμε αν ισχύει αυτό το θέμα. Και μας είπαν ότι μέχρι και τη Δευτέρα που μας πέρασε τους είδαν σε δημόσιο χώρο και ήταν πολύ ερωτευμένοι. Συγκεκριμένα σε ένα παγωτατζίδικο στη Γλυφάδα», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Συμπέρασμα: Φήμες λένε…

Διαβάστε επίσης