Χώρισαν οι δρόμοι της Νικόλ Κυριακοπούλου και του Ανδρέα Τσώνη

Χώρισαν οι δρόμοι της Νικόλ Κυριακοπούλου και του Ανδρέα Τσώνη. Η «ασημένια» πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2018 έκανε γνωστή στους επίσημους λογαριασμούς της στα social media την απόφαση της να ολοκληρώσει τη συνεργασία της με τον ομοσπονδιακό τεχνικό.
Η Κυριακοπούλου, με την επιστροφή της στους αγωνιστικούς χώρους μετά την γέννηση της κόρης της, συνεργάστηκε με τον Ανδρέα Τσώνη, με τον οποίο κατέκτησε δύο Ευρωπαϊκά μετάλλια!
Παράλληλα, όπως γνωστοποίησε η έμπειρη αθλήτρια, μέσα στις επόμενες ημέρες θα είναι σε θέση να ανακοινώσει και τις επόμενες κινήσεις της…
«Ένας αθλητής, για την επιβίωσή του, χρειάζεται όχι μόνο την απόλαυση των επιτυχιών του, αλλά και ελπίδα, προσπάθεια και αλλαγή. Τα τρία τελευταία χρόνια της αθλητικής μου καριέρας και επιστρέφοντας από μια εγκυμοσύνη, τα “σημάδεψε” με τον καλύτερο τρόπο ο Ανδρέας Τσώνης.
Δύο μετάλλια σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, Ασημένιο στο Βερολίνο και Χάλκινο στη Γλασκώβη, θα έχω να τα θυμάμαι με ικανοποίηση και ευγνωμοσύνη… για την ιδιαιτερότητά τους και τη δυσκολία που είχαν για να τα κατακτήσουμε. Η αθλητική μου περιπέτεια συνεχίζεται, δυναμικά, με πάθος και με αχόρταγη όρεξη να κερδίσω όσα ακόμα μου λείπουν», έγραψε η Κυριακοπούλου.
Από την πλευρά του ο Ανδρέας Τσώνης, τόνισε για την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους: «Ήταν πολύ σημαντικό ότι δούλεψα με μία τόσο μεγάλη αθλήτρια για τρία χρόνια. Νομίζω πως η συνεργασία μας πήγε καλά, είχαμε τις επιτυχίες μας, κατακτήσαμε δύο μετάλλια. Ξέρω πως έχει δυνατότητες και μπορεί να πάει εξίσου καλά και στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Η Νικόλ είναι μια σπουδαία αθλήτρια, που έχει ακόμη περιθώρια να κυνηγήσει μεγαλύτερα πράγματα, καθώς θεωρώ πως δεν φτάσαμε εκεί που μπορούσε. Της εύχομαι τα καλύτερα για τη συνέχεια. Εγώ συνεχίζω τη δουλειά μου, με νεότερα παιδιά, έχοντας αποκτήσει επιπλέον σημαντική εμπειρία από αυτή τη συνεργασία».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα