Χουλτ: «Πολύ θερμοί οι οπαδοί της ΑΕΚ»

Στη θερμή στήριξη των φιλάθλων της ΑΕΚ στάθηκε ο Νίκλας Χουλτ σε δηλώσεις σε ΜΜΕ της χώρας του, όπου μίλησε και για την αγωνιστική παρουσία της Ένωσης στο ματς με τον Βόλο.

Ο Νίκλας Χουλτ τόνισε για την εμφάνιση της ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Βόλο:

«Δεν ήταν ένας σούπερ αγώνας από την πλευρά μας. Αλλά τελικά κερδίσαμε σχετικά άνετα», ανέφερε ο Σουηδός άσος ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο των οπαδών της Ένωσης

Για το αν οι φίλοι της ΑΕΚ είναι πάντα τόσο θερμοί: «Είναι πάντα έτσι, σε όλους τους αγώνες. Χθες αντιμετωπίσαμε μια μικρή ομάδα αλλά υπήρχαν πολλοί οπαδοί μας. Και εδώ δεν είναι σαν την Σουηδία που συμμετέχει ένα τμήμα του κόσμου στον αγώνα. Εδώ συμμετέχουν όλοι. Τώρα έχουμε μπροστά μας το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ένα ματς αναμφίβολα που είναι από τα πλέον διασκεδαστικά με μεγάλο ενδιαφέρον».

Για τη νίκη επί του Βόλου: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη. Ειδικά γνωρίζοντας πως μετά έχουμε ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Είναι εύκολο να χαλαρώσεις, ειδικά μετά το 3-1. Είχαν ένα χτύπημα φάουλ και έγινε ξαφνικά το 3-2. Τότε είναι εύλογο, στα τελευταία δέκα λεπτά να υπάρξει ένας προβληματισμός μήπως χάσεις βαθμούς, αλλά ήταν σημαντικό να κερδίσουμε και το κάναμε»;

Για την απόδοση της ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Βόλο: «Δεν ήταν ένας σούπερ αγώνας από την πλευρά μας. Παίξαμε με μια αρκετά καλή ομάδα, είχαν κάποιους καλούς παίκτες και μας το έκαναν δύσκολο. Αλλά τελικά κερδίσαμε σχετικά άνετα. Παρ’ όλο που στο τέλος έγινε συναρπαστικό το ματς».

Για το πόσο άνετα νιώθει να παίζει στη Ριζούπολη: «Δεν επηρεάζει πάρα πολύ η έδρα. Το χορτάρι είναι λίγο διαφορετικό στη Ριζούπολη. Αλλά με δεδομένο πως είναι ένα γήπεδο-έδρα με μικρή αρένα, θα υπάρξει πίεση, που είναι διασκεδαστικό»

Διαβάστε επίσης