«Χούντα η κυβέρνηση», ο Ιβάν έβγαλε… πιστόλι στον ίδιο το Μητσοτάκη! (Για τη νέα Τούμπα;)

Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Ο Ιβάν Σαββίδης από το Ροστόφ έδωσε τις κατάλληλες εντολές και η κυβέρνηση παρουσιάζεται ως «Χούντα». Ο Ιβάν τράβηξε το περίστροφο και απειλεί τον ίδιο το Μητσοτάκη, όχι μονάχα τον Αυγενάκη.

Το είπανε καθαρά στην αθλητική εκπομπή Total Football του Open tv, το έγραψε καθαρά κι ο Σταύρακας ο Κόλκας: Στη Θεσσαλονίκη, πλησιάζει το τέλος της χωρίστρας. Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη καθοδήγηση όσων δεν ψηφίζουν για να αλλάξουν τα ποσοστά αποχής και κάτι γιαγιάδες που θα μείνουν σπίτι γιατί έτσι πρέπει».

Έτσι είναι. Χρειάζεται καθοδήγηση, σου λέει ο Ιβάν. Ποιος Κόλκας, σοβαροί να είμαστε. Είναι δυνατόν τέτοια θέματα για χούντες να τα γράφει μονάχα του το Σαββιδοτεχνείο; Η γραμμή πέφτει από το Ροστόφ το ίδιο. Δεν είναι μπάλα αυτά και αποφάσεις διαιτητών. Εδώ μιλάμε για πολιτική παρέμβαση από τον Ιβάν.

Γράφει ακόμα, το Σαββιδοτεχνείο: «Λέει ο Αυγενάκης λοιπόν σε μία λογική που μόνο σε δικτατορίες συναντάμε πως “μου έκαναν τη δουλειά, παρανόμησαν ουσιαστικά και τώρα πρέπει να κάνω κάτι για να τους προστατέψω”. Και τι κάνω; Βγάζω νόμο για να μη καταδικαστούν». Έτσι ξεκινάνε όλα τα φασιστικά αφηγήματα. “Με κούρασαν αυτοί, δεν στέλνω καμιά χιλιάδα στη Λέρο” θα έλεγαν οι ηγέτες της Χούντας». Φόρα παρτίδα.

Ο Αυγενάκης είναι το θέμα, γιατί, λέει, πάει να περάσει διάταξη στο νόμο να μην τιμωρηθεί η ΕΕΑ. Κι ο Βασιλόπουλος είπε ότι έχουν γίνει μηνύσεις στην ΕΕΑ και θ’ ακολουθήσουνε και αγωγές.

Και πλακώνουμε μετά οι άλλοι ότι ο Μητσοτάκης διατηρεί την Μενδώνη στην θέση ης, γιατί δεν παραιτείται η Μενδώνη για το Λιγνάδη και δώστου βάρτου. Αυτό είναι ποδοσφαιρική κουβέντα; Όχι, ρε. Γραμμή είναι για τον Μητσοτάκη τον ίδιο. Ποια ποδοσφαιρική κουβέντα; Τι δουλειά έχει ο Λιγνάδης με την ΠΑΟΚάρα;

‘Έτσι είναι. Άπαξ κι ο Ιβάν Σαββίδης κατηγορεί τους βουλευτές της ΝΔ, ότι δεν κάνουν τίποτα, εσύ, τι καταλαβαίνεις, δηλαδή; Ότι στηρίζει τον Μητσοτάκη; Απασφάλισε κανονικά ο Ιβάν και μπαμ και μπουμ οι κουμπουριές.

Δεν είναι τυχαίο που και οι οργανωμένοι της Θύρας 4 έβγαλαν παρόμοια ανακοίνωση. Ή, μήπως δεν κάνει κουμάντο και σ’ αυτούς ο Ιβάν; Για να ξέρουμε τι λέμε, δηλαδή. Εδώ, ρε τους ευνούχισε και δεν τους άφησε να κάνουνε πορεία για τη Μακεδονία και η Θύρα 4 δρα ανεξάρτητα; Πλάκα κάνουμε τώρα;

Τώρα, θα πεις, γιατί τα κάνει αυτά ο Ιβάν. Ποιος θέλει να βγάλει; Τον Αλέξη Τσίπρα; Αυτός έτσι όπως πάει και να τον σπρώχνουνε δεν ξαναβγαίνει. Μηδέν εις το πηλίκον είναι ο πρώην. Μπορεί να το κάνει για το γήπεδο, την Νέα Τούμπα. Μπορεί να αργήσανε τα κονδύλια.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα