Χρανιώτης: Σε λίγες ώρες ο γάμος του στην Τήνο

Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβει σήμερα ο Γιώργος Χρανιώτης με την αγαπημένη του Γεωργία Αβασκαντήρα στην Τήνο!

Έναν χρόνο μετά το τέλος του «Survivor» και μόλις ενάμιση χρόνο μετά τη σύναψη της σχέσης του ηθοποιού με τη σύντροφό του, το ζευγάρι θα ενώσει για πάντα τις ζωές του σε ένα πραγματικά πανέμορφο σκηνικό στην Τήνο.

Όπως αναφέρεται και στην αναγγελία του γάμου τους που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Κοινή Γνώμη» των Κυκλάδων, το ζευγάρι θα παντρευτεί απόψε στη μονή της Αγίας Ξένης που είναι χτισμένη σε σημείο με μοναδική θέα του Πανόρμου.

Ανάμεσα στους καλεσμένους θα βρεθούν και πρώην συμπαίκτες του Γιώργου Χρανιώτη στο Survivor, όπως φαίνεται από τα Insta Story που μοιράζεται ο ηθοποιός από την Τήνο. Κάποιοι από τους πρώην συμπαίκτες του όπως θα δείτε έχουν κερδίσει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του.

Το τελευταίο εργένικο βράδυ το πέρασε με τους αγαπημένους φίλους του από το Survivor. Tη νύχτα της Παρασκευής μοιράστηκε ένα Insta Story με την Ειρήνη Παπαδοπούλου, τον Bo, τον Κώστα Κοκκινάκη που βρέθηκε εκεί με τη σύντροφό του Χριστίνα Κανελλοπούλου, το ζεύγος Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνο Βασσάλο αλλά και τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον Ντάνο δηλαδή που είχε κατακτήσει τον τίτλο του νικητή στη σεζόν που όλοι αγωνίστηκαν μαζί.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα