Χρήμα με… ουρά βλέπει ο Σιδηρόπουλος

Χρήμα με… ουρά βλέπει μπροστά του ο Τάσος Σιδηρόπουλος. Ο διεθνής διαιτητής βγήκε στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη και υπερασπίστηκε τις αλλαγές που προωθεί ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ για επαγγελματική διαιτησία.

Πόσο πάει το μαλλί για κάθε επαγγελματία διαιτητή; Τον χρόνο 70.000 ευρώ. Για ν’ αναλωθεί το έργο του αποκλειστικά στη διαιτησία και να μην κάνει άλλη δουλειά. Ο Σιδηρόπουλος μιλά εκ του ασφαλούς, καθώς θα είναι στο κλειστό κλαμπ των επαγγελματιών. Πέρα από το πολύ χρήμα, έπρεπε να στηρίξει και τον φίλο του τον Μαρκ. Αυτόν που είναι ανεπιθύμητος στις περισσότερες ομάδες, αλλά βλέπει ολοένα και περισσότερο πως είναι αλάνθαστοι οι διαιτητές που τοποθετεί, ακόμη και αν κάνουν εγκλήματα.

«Πρέπει να αφήσουν τον κ. Κλάτενμπεργκ να τελειώσει το πλάνο του για την ελληνική διαιτησία, δεν είναι σωστό να το διακόψουμε στη μέση. Θέλει να εφαρμόσει το αγγλικό μοντέλο στην οργάνωση της διαιτησίας, τη νέα χρονιά. Ας τελειώσει ώστε να μπορέσουμε να δούμε το μέλλον της ελληνικής διαιτησίας και να μπορέσουμε να προχωρήσουμε μπροστά».

Ο Σιδηρόπουλος με τις τοποθετήσεις του χτίζει το μέλλον του. Γιατί αύριο που θ’ αποχωρήσει από την ενεργό δράση, όλο και κάποιος Κλάτενμπεργκ μπορεί να τον πάρει σε μια επιτροπή διαιτησίας που θα τον επιβάλει η UEFA.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα