Χρηστίδης: «Η μεταγραφή του κ. Στυλιανίδη δεν θα καλύψει το φιάσκο της επιλογής Αποστολάκη»

Έντονη κριτική στηn κυβέρνηση άσκησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ

Δεν δίστασε να “επιτεθεί” στην κυβέρνηση ο  εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, αναφερόμενος στο άνοιγμα των σχολείων, την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών και τη διαχείριση της πανδημίας και τις ανατιμήσεις στην αγορά.

Ο κ. Χρηστίδης ανέφερε ότι το Κίνημα Αλλαγής έχει έγκαιρα προειδοποιήσει για την έναρξη των σχολείων και την εύρυθμη λειτουργία της σχολικής χρονιάς κι έχει καταθέσει σειρά προτάσεων για το ασφαλές άνοιγμα των σχολείων. «Ελπίζουμε να εισακουστούμε για να μην έχουμε πάλι κλεισίματα και ανωμαλίες στην εκπαίδευση των μαθητών», πρόσθεσε και εξήγησε ότι οι προτάσεις του κόμματός του περιλαμβάνουν λιγότερα παιδιά στις σχολικές αίθουσες, συστηματικά και με λειτουργικότητα ιχνηλάτηση και self-test, αποστάσεις, μάσκες και όλα τα μέτρα προστασίας.

Μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ, ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑ΄Λ τόνισε πως τάσσεται υπέρ της υποχρεωτικότητας, λέγοντας πως όσοι είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης, πρέπει να εμβολιαστούν.

«Παράλληλα, με την συζήτηση για την υποχρεωτικότητα όμως, πρέπει να δούμε τι έχει πάει στραβά, και τι είναι αυτό που έχει στοιχίσει στην αξιοπιστία της πληροφορίας», πρόσθεσε.

Παράλληλα, ο κ. Χρηστίδης σχολιάζοντας τις ανατιμήσεις των προϊόντων ανέφερε πως «η ακρίβεια στην πραγματική οικονομία που θα πλήξει τα νοικοκυριά, είναι κάτι που πρέπει να απασχολήσει σήμερα την κυβέρνηση και να μην το ρίχνει σε άλλου τύπου εξωγενείς παράγοντες (πανδημία, ανατιμήσεις στις τιμές του φυσικού αερίου κά)».

«Όσο κι αν θέλει η ΝΔ να πετάξει τις ευθύνες από πάνω της, πρέπει να πάρει μέτρα και πρέπει να το κάνει τώρα» είπε.

«Η μεταγραφή του κ. Στυλιανίδη δεν θα καλύψει το φιάσκο της επιλογής Αποστολάκη. Ο πρωθυπουργός με την υπουργοποίηση του κ. Στυλιανίδη επιβεβαιώνει ότι η ΝΔ έχει ένδεια στελεχών»,  κατέληξε ο Παύλος Χρηστίδης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα