ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ: “Τα ακροδεξιά βαρίδια του κ. Τσίπρα και οι κεντροαριστεροί γυρολόγοι”

«Δεν είναι δυνατόν ο κ. Τσίπρας να απολαμβάνει την εξουσία με ακροδεξιά βαρίδια και στο τέλος να αναζητά κεντροαριστερούς γυρολόγους για να διασωθεί από το ναυάγιο», δήλωσε ο γραμματέας του κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλάκης μιλώντας στην ΕΤ1, σχολιάζοντας παράλληλα: «Είδαμε έναν αλληλοεκβιασμό μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων πανελλήνια μετάδοση: ο ένας με συνέντευξη κι ο άλλος με το σποτάκι! Πρόκειται για άθλια εικόνα και πολύ επικίνδυνη για τη χώρα πάνω σε κρίσιμα εθνικά ζητήματα».

Σχετικά με τις αναφορές που έχουν ακουστεί περί αποστασίας βουλευτών ο κ. Χριστοδουλάκης θύμισε δήλωση του Α. Τσίπρα από την 1 Δεκεμβρίου του 2014, στην οποία ο πρωθυπουργός είχε πει: «Αν ένας βουλευτής καταστρατηγεί τα όρια του κόμματός του και μεταπηδά σε άλλο κόμμα αυτό είναι αποστασία. Και όποιος διεκδικεί την ψήφο αυτού του βουλευτή, οδηγεί τη χώρα σε αποσταθεροποίηση». Συμπλήρωσε ότι το διαζύγιο Τσίπρα-Καμμένου είτε είναι βελούδινο είτε όχι δεν μπορεί να εξαγνίσει μια ολόκληρη κυβερνητική θητεία τεσσάρων ετών που πηγαίνουν χέρι-χέρι.

Αναφορικά με την επίσκεψη της Α. Μέρκελ ο Μανώλης Χριστοδουλάκης επεσήμανε ότι θέλησε για την οικονομική κρίση να στείλει το μήνυμα ότι «τελείωσε το πρόβλημα της, αλλά δυστυχώς οι Έλληνες δεν μπορούν να πεισθούν ότι τελείωσαν τα δικά τους μας».

Διαβάστε επίσης