Χρήστος Δώνης:”Δεν σέβονται τον Παναθηναϊκό”

Την οργή του για την αντιμετώπιση που έχει ο Παναθηναϊκός εξέφρασε ο Χρήστος Δώνης με δηλώσεις του στην κρατική τηλεόραση, τονίζοντας ότι κανείς δεν σέβεται την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ΕΡΤ  o 25χρονος μέσος

Για το σημερινό ματς: «Ήταν ξεχωριστό ματς για μας. Ήμασταν κατάλληλα προετοιμασμένοι. Ήταν ένα παιχνίδι που ήμασταν δεμένοι στην άμυνα. Δεν ξέρω τι έγινε στο τέλος. Να το πω κλοπή, να το πω ατυχία; Αυτό που ξέρω είναι ότι εμείς συμπεριφερόμαστε καλά στους διαιτητές και αυτοί όχι. Αυτό συμβαίνει και για τους αντιπάλους μας».

Για το τι συνέβη στα αποδυτήρια με τον Σωκράτη Διούδη: «Υπήρχε μεγάλη βαβούρα αλλά δεν ξέρω τι έγινε ακριβώς. Τον Παναθηναϊκό δεν τον σέβεται κανείς. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα με ιστορία. Δεν έχουμε δώσει δικαιώματα και μας έχουν αδικήσει φέτος. Όλοι είμαστε στεναχωρημένοι με το σημερινό αποτέλεσμα».

Για το όσα ακούει από την εξέδρα: «Έχει αρχίσει και με κουράζει όλη αυτή κατάσταση. Μ΄ ενοχλεί αλλά προσπαθώ να μην δίνω σημασία».

Για τα προηγούμενα ματς: «Έστω και αν χάσαμε τα προηγούμενα ματς η ομάδα πάει καλύτερα. Για εξωαγωνιστικούς λόγους χάσαμε τα ματς».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος θα πρέπει να είναι κοντά στην ομάδα γιατί όσοι παλεύουμε δεν φταίμε σε κάτι».

Διαβάστε επίσης