Χριστοβασίλης: «Ο διαιτητής ανέβαλε το ματς χωρίς να βγει στο γήπεδο»

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης με αφορμή την απόφαση του διαιτητή Γιάννη Παπαδόπουλου (Μακεδονίας) να αναβάλει τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο.

Μετά την απόφαση να μην ξεκινήσει το ματς του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό, ο Γιώργος Χριστοβασίλης είπε στην Cosmote TV:

«Είναι αλήθεια ότι άμεσα ζητήσαμε από την ΕΠΟ να γίνει το ματς στην Αθήνα λόγω καιρικών συνθηκών. Όταν βρέχει συνέχεια είναι αδύνατον ο αγωνιστικός χώρος να είναι καλός.

Δυστυχώς η ΕΠΟ μας αγνόησε πλήρως και μας είπαν το ματς θα γίνει στα Γιάννενα. Η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου δεν ήταν χειρότερη από εκείνη που ήταν με τον Απόλλωνα ή τον Ατρόμητο.  

Βρέχει από το πρωί κι ο διαιτητής πήρε μια απόφαση χωρίς να δει αν η μπάλα πηδάει ή όχι στο γήπεδο», είπε αρχικά ο διοικητικός ηγέτης του ΠΑΣ και συνέχισε:

«Είναι ανθρωπίνως αδύνατον να βοηθήσει κάποιος αυτό το γήπεδο, γιατί δεν προλαβαίνει να στεγνώσει όταν βρέχει συνέχεια. Δεν μας άκουσαν και μας βάζουν να παίξουμε με άλλη σύνθεση, επειδή παίζουμε την ύπαρξή μας στο πρωτάθλημα».

Για το αν γίνει το ματς την Παρασκευή σχολίασε: «Δεν θα γίνει αύριο γιατί σε 48 ώρες ο Παναθηναϊκός παίζει με τον Ολυμπιακό. Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα, παίζουμε Δευτέρα αλλά ο αντίπαλός μας δεν μπορεί να κάνει το ματς αύριο.

Στα 13 χρόνια που είμαι εδώ πρώτη φορά οι διαιτητές ακυρώνουν ένα παιχνίδι που οι καιρικές συνθήκες δεν είναι και οι χειρότερες απ’ αυτές που ξέρουμε εδώ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα