«Χρυσάφι» το πεταμένο περιβραχιόνιο του Ρονάλντο

Το περιβραχιόνιο που πέταξε ο Ρονάλντο στον αγωνιστικό χώρο λίγο πριν το φινάλε του Σερβία – Πορτογαλία βγήκε σε δημοπασία και συγκεντρώθηκε το ποσό των 64 χιλιάδων ευρώ!

ο πεταμένο περιβραχιόνιο βρέθηκε από έναν υπάλληλο του γηπέδου του “Ράικο Μίτιτς”, που το έδωσε στους ανθρώπους του οργανισμού “Together for Life” (“Μαζί για Ζωή”) και εκείνοι με τη σειρά τους το έβαλαν σε δημοπρασία για να μαζευτούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα.

Οι υποψήφιοι αγοραστές είχαν περιθώριο τριών ημερών να κάνουν την προσφορά τους και όταν έκλεισε η δημοπράτηση, η υψηλότερη προσφορά που έγινε ήταν της τάξης των 64 χιλιάδων ευρώ, χρήματα που θα πάνε στην προσπάθεια που γίνεται για να σωθεί το παιδί.

“Μόλις τέλειωσε η δημοπρασία για το περιβραχιόνιο του αρχηγού του Κριστιάνο Ρονάλντο με το έξοχο ποσό των 7,5 εκατομμυρίων δηναρίων”, σχολίασε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ο ιδρυτής του οργανισμού, Γιόβαν Σίμιτς, ανεβάζοντας και δύο φωτογραφίες: μία με το περιβραχιόνιο και μία με το πρόσωπο του παιδιού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα