Χρυσοχοΐδης: Τριπλάσια χημικά επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη κατά της Κουμουνδούρου με αφορμή τις κατηγορίες για υπέρμετρη χρήση βίας και χημικών από την αστυνομία στις διαδηλώσεις

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης με αφορμή τις κατηγορίες για υπέρμετρη χρήση βίας και χημικών από την αστυνομία στις διαδηλώσεις και ειδικότερα στα χθεσινά επεισόδια.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη μέσω twitter υπογράμμισε ότι τριπλάσια χημικά απ΄όσα έχουν πέσει σε όλο το διάστημα της διακυβέρνησης από τη ΝΔ έως τώρα έπεσαν στις διαδηλώσεις το πρώτο επτάμηνο του 2019, επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως ειδικότερα αναφέρει κατά το πρώτο επτάμηνο του 2019 με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ η αστυνομία χρησιμοποίησε 2.135 χημικά. Από τον Αύγουστο του 2019 έως σήμερα, σε διάστημα 14 μηνών δηλαδή, έγινε χρήση 778 δακρυγόνων και χημικών. Και προσθέτει ότι σε διπλάσιο χρόνο έγινε χρήση τριπλάσιων χημικών.  «Μας κουνάνε το δάχτυλο και γράφουν ψέματα γιατί δεν μπορούν να αντέξουν μια σοβαρή, δημοκρατική αστυνομία», συνεχίζει ο κ. Χρυσοχοϊδης για να καταλήξει: «Εμείς δουλεύουμε ώστε σε σύντομο μέλλον να μη χρειάζονται χημικά».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα