Χυδαίος ο Κώστας Βαξεβάνης – Ξεπέρασε κάθε όριο

Σε νέα χυδαία ανάρτηση για την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου που ανακοίνωσε πρόσφατα η ΔΕΗ προέβη ο Κώστας Βαξεβάνης.

Ο δημοσιογράφος του “Documento” αρθρογράφησε στον ιστότοπο της εφημερίδας ασκώντας σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, κάνοντας αήθεις χαρακτηρισμούς (φαμίλια, μαφία κτλ.) και αφήνοντας αιχμές για υποψίες σκανδάλου όσον αφορά την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ.

Στο υστερόγραφο του άρθρου του ο Βαξεβάνης παραθέτει τα λόγια του νοµπελίστα Ζοζέ Σαραµάγκου:

«Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθούν η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθούν το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθούν η ∆ικαιοσύνη και ο νόµος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ηµέρα και µε τα µάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων ιδιωτικοποιήστε τα κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκµετάλλευση υµών των ιδίων σε εταιρείες του ιδιωτικού τοµέα µε διεθνή διαγωνισµό. ∆ιότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσµου… Και µια και µπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την π…να τη µάνα που σας γέννησε».

Ο Βαξεβάνης προτείνει στην αντιπολίτευση να τοποθετηθεί για τις ιδιωτικοποιήσεις στη Βουλή με παράθεση των λεγομένων του Ζοζέ Σαραµάγκου.

Η χυδαία ανάρτηση του Βαξεβάνη στο twitter που προκάλεσε την οργή των χρηστών του μέσου ήταν η εξής:

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα