Δαιμονίστηκε την στιγμή που έπαιζε με τον «πίνακα των πνευμάτων» (βίντεο)

Με την τρίχα κάγκελο έμεινε το παραϊατρικό προσωπικό ενός νοσοκομείου στη Λίμα του Περού, όταν σε αυτό εισήχθη εσπευσμένα μία έφηβη με συμπτώματα… δαιμονισμένου!

Το γεγονός μάλιστα ότι, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των φίλων της, η 18χρονη Patricia Quispe έπαιζε πριν κυριευτεί από δαίμονες ένα παιχνίδι στο κινητό της με τον περιβόητο Ouija Board, επιτείνει την αίσθηση του ανατριχιαστικού, δίνοντας ολόκληρο… μενού για απόκοσμες συζητήσεις γύρω από “περιβόητα” δαιμόνια.

Μέχρι και οι γιατροί μάλιστα, όπως εκμυστηρεύτηκαν, αδυνατούσαν να την κρατήσουν ξαπλωμένη στο κρεβάτι, καθώς έφερνε «ανεξήγητα μεγάλη αντίσταση», ενώ όχι μόνο το σώμα της είχε συνεχείς σπασμούς, αλλά φώναζε «666, αφήστε με να πάω»!

Νωρίτερα δε στο σπίτι της, οι γονείς της υποστήριξαν πως έβγαζε αφρούς από το στόμα, ενώ μιλούσε με βαριά ανδρική φωνή!

Και μπορεί τα τοπικά Μέσα ενημέρωσης να πείστηκαν πως το σώμα της Quispe καταλήφθηκε από σατανικά πνεύματα, αναπαράγοντας το βίντεο, σε ένα σημείο του οποίου ακούγεται να λέει: «Δώστε πίσω το κινητό μου, οι γιατροί δεν ξέρουν τι κάνουν», ωστόσο πολλοί χρήστες του διαδικτύου έκαναν λόγο για… επαγγελματική σκηνοθεσία.

Οι γιατροί πάντως επιβεβαίωσαν πως αφού κατάφεραν να την ελέγξουν μετά από προσπάθειες μισής ώρας, την έστειλαν σε ψυχιατρική κλινική για τα περαιτέρω, αφού εκτός του… κάστινγκ για τον Εξορκιστή χαίρει άκρας υγείας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα