Δάκρυσε ο Πρίντεζης: «Η ομάδα πάντα θα υπάρχει – Εγώ ήμουν ένα μέλος της»

Με σπασμένη φωνή αλλά ένα γλυκό χαμόγελο, ο Γιώργος Πρίντεζης απέφυγε να επιβεβαιώσει πως ο μικρός τελικός του Final 4 της Ευρωλίγκας ήταν το τελευταίο ματς της καριέρας του εκτός συνόρων, αλλά φωτογράφισε το… τέλος.

«Η αγάπη είναι αμοιβαία. Ας περιμένουμε ένα 20ημέρο για να τα πούμε όλα. Αποφεύγω να μιλάω για προσωπικά και έχω το δικό μου λόγο. Η ομάδα πάντα θα υπάρχει, εγώ απλά ήμουν ένα μέλος της ομάδας, καλό, μέτριο κακό, και προσπάθησα να πραγματοποιήσω το όνειρό μου, να αρχίσω την καριέρα μου και να την κλείσω σε αυτή. Η ομάδα θα είναι πάντα στην κορυφή, γιατί έχει δύο προέδρους που την αγαπάμε πραγματικά», τόνισε.

Όσο για το πώς έζησε την πορεία ως το Final 4; «Ήταν μια μαγική χρονιά. Ένας λόγος που ο κόσμος είχε την περηφάνια που έδειξε σήμερα ήταν πως η ομάδα έδινε τα πάντα στο γήπεδο. Ήμασταν μια πραγματική ομάδα, που απαρτίζεται από εξαίρετα παιδιά. Ο καθένας έδινε πάντα το 100% για την ομάδα, ήξερε το ρόλο του κι αυτό αναγνωρίζεται και είναι ίσως το πιο σημαντικό. Φέτος που πήγαμε στους τέσσερις και είμαστε στενοχωρημένοι αλλά πρέπει να είμαστε περήφανοι που ξαναφέραμε τον Ολυμπιακό στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα