«Δεκανίκι» Πολάκη σε Παππά μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις

Να δώσει… χείρα βοηθείας στον Νίκο Παππά με έωλα επιχειρήματα έσπευσε ο Παύλος Πολάκης, μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις του επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή, και γιατί να το κρύψει άλλωστε…

Μιλώντας «Στο Κόκκινο», ο βουλευτής Χανίων υποστήριξε ότι πρόβλημα θα υπήρχε αν ο Νίκος Παππάς έκανε όσα του ζητούσε ο επιχειρηματίας.

Παράλληλα, ο Παύλος Πολάκης υποστήριξε ότι όταν είσαι σε κυβερνητική θέση «δυστυχώς ή ευτυχώς συναντάς και ανθρώπους που δεν πρέπει να συναντήσεις» ενώ κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία ότι «με το παρακρατικό παρελθόν της δεν μπορεί να πάει σε εκλογές έχοντας ως αφήγημα το γελοίο επιχείρημα για το δήθεν παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ».

Αναφορικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση Παπαγγελόπουλου, ο κ. Πολάκης υποστήριξε ότι καταρρέει το αφήγημα περί σκευωρίας καθώς, όπως υποστήριξε, «αποδεικνύεται ότι ο άνδρας της Ράικου – η οποία ήταν για ενάμιση χρόνο η υπεύθυνη της Εισαγγελίας Διαφθοράς και αρμόδια για τη σχετική έρευνα – πήρε 1,7 εκατ. ευρώ χρεώνοντας το ελληνικό δημόσιο με ανύπαρκτους ασθενείς».

Διαβάστε επίσης