Δέλλας: «Δίκαιη η ισοπαλία, καμιά καθυστέρηση»

Ικανοποιημένος με την ισοπαλία, την οποία χαρακτήρισε δίκαιο αποτέλεσμα, παρουσιάστηκε ο Τραϊανός Δέλλας. Ο οποίος αρνήθηκε ότι έγιναν καθυστερήσεις, όπως υποστηρίζουν τα στελέχη του Ατρόμητου.

Συγκεκριμένα, στη συνέντευξη Τύπου, είπε:  «Έγινε ένα καλό παιχνίδι. Το ζητούμενο για μας ήταν πώς θα εμφανισθούμε μετά από μεγάλη αποχή. Θα μπορούσαμε να είχαμε φύγει με τους τρεις βαθμούς. Ωστόσο, η ισοπαλία είναι δίκαιη.

Παίζαμε με μια ποιοτική και πολύ καλή ομάδα, που έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο παιχνιδιού. Στο πρώτο ημίχρονο δεν τα καταφέραμε καλά, αν και είχαμε μια ευκαιρία, αλλά και ο Ατρόμητος είχε ευκαιρίες και θα μπορούσε να προηγηθεί.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε καλύτερη απόδοση και θεωρώ ότι αξίζαμε τη νίκη, αλλά και η ισοπαλία είναι σημαντική. Τα παιδιά είναι στεναχωρημένα για την ισοπαλία και αυτό θα το κρατήσω για τη νοοτροπία τους, καθώς δεν έχασαν σε μια πολύ δύσκολη έδρα».

Για τις καθυστερήσεις: «Δεν υπήρχε καμία καθυστέρηση. Εγώ ήμουν πρώτος που ζήτησα συγγνώμη στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά σήμερα δεν έγινε καμία καθυστέρηση. Ο ένας παίκτης μας έχει βγει εκτός και οι άλλοι δύο ήταν με αίματα. Σήμερα δεν υπήρξε καμία καθυστέρηση».

Για απρεπή συμπεριφορά κατηγόρησε τον Παπαπέτρου ο Κάναντι

Δεν… «Χ»αμογέλασαν Ατρόμητος και Παναιτωλικός αλλά το άθλημα (video)

Διαβάστε επίσης