Δέλλας: «Ξέρετε πως είναι η μπάλα όπως είχε πει και προπονητής του Παναθηναϊκού»

Ο προπονητής του Παναιτωλικού Τραϊανός Δέλλας εμφανίστηκε ενθουσιασμένος από τη νίκη της ομάδας του με τον Παναθηναϊκό, αλλά έφερε στη μνήμη του παλιά ατάκα του Όσιμ για το ποδόσφαιρο, ο οποίος είχε χαρακτηρίσει πόρνη την μπάλα.

Ο Δέλλας επισήμανε στη NOVA για:

Το ματς: «Όντως θέλαμε μία νίκη απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο που το έδειξε σήμερα. Ήταν ένα παιχνίδι με πάθος, δύναμη, γκολ και τύχη από την μεριά μας. Κάναμε  καλό α’ μέρος, πετύχαμε το γκολ αλλά με προβληματίζει η εικόνα του β’ μέρους ειδικά στα πρώτα λεπτά.

Η τύχη ήταν με το μέρος μας σε ευκαιρίες του Παναθηναϊκού. Πολλές φορές λέμε είναι δίκαιο ή άδικο. Θα επικαλεστώ μία φράση ενός παλιού προπονητή του Παναθηναϊκού. Ξέρετε πως είναι η μπάλα. Άλλοτε σε βοηθάει και άλλοτε όχι. Είμαι πολύ χαρούμενος με τη νίκη. Παίζει ρόλο και η πίεση που έχουν τα παιδιά. Πιστεύω πως αυτή η νίκη μπορεί να μας δώσει κάτι για τη συνέχεια. Μέρα με τη μέρα εμείς πρέπει να βελτιώνουμε τα αρνητικά και να εμβαθύνουμε τα θετικά. Σίγουρα χρειάζεσαι παίκτες με εμπειρία όπως ο Βάντερσον».

Τον Μελίσσα και την αφιέρωσή του για τη νίκη: «Οι ευκαιρίες είναι να τις αρπάζεις από τα μαλλιά. Το έκανε ο Νίκος. Την τύχη την προκαλούμε και εμείς. Να αφιερώσω τη νίκη σε ένα αδικοχαμένο παιδί, τον Γιώργο, που έφυγε νωρίς και την οικογένειά του. Ξέρω ότι είναι δύσκολες στιγμές».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα