ΔΕΛΤΑ: Ένα ποτήρι γεμάτο αγάπη για τις Μητέρες SOS

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, η θυγατρική τροφίμων της Vivartia στηρίζει τα Παιδικά Χωριά SOS

Με αφορμή τη γιορτή της Μητέρας στις 12 Μαΐου και στο πλαίσιο της επικοινωνίας του με κεντρικό μήνυμα «ένα ποτήρι γεμάτο αγάπη», το Φρέσκο Γάλα ΔΕΛΤΑ προβάλει το σπουδαίο έργο ζωής που επιτελούν οι Μητέρες SOS των Παιδικών Χωριών SOS, προσφέροντας απλόχερα στα παιδιά αγάπη και ασφάλεια.

Η ΔΕΛΤΑ διαχρονικά ενισχύει το έργο των Παιδικών Χωριών SOS, ενώ τώρα με αφορμή τη γιορτή θα προσφέρει επιπλέον 10 λεπτά με κάθε αγορά συσκευασίας 1 λίτρου φρέσκου γάλακτος. Η σημαντική αυτή ενέργεια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΔΕΛΤΑ έχει σαν στόχο να καλύψει όλες τις ετήσιες ανάγκες των παιδιών που διαμένουν στα Παιδικά Χωριά SOS σε γαλακτοκομικά προϊόντα, αλλά και να στηρίξει επιπλέον οικονομικά το έργο και τη λειτουργία τους.

Για τα παιδιά που ζουν και μεγαλώνουν στα Παιδικά Χωριά SOS, η Μητέρα SOS είναι το βασικό πρόσωπο αναφοράς, είναι η μητέρα της καρδιάς. Είναι εκείνη που αναλαμβάνει υπεύθυνα την ανατροφή παιδιών, που για διάφορους λόγους δεν μπορούν να μεγαλώσουν κοντά στη φυσική τους οικογένεια. Είναι ο άνθρωπος που ζει μαζί τους σ’ ένα Σπίτι του Παιδικού Χωριού SOS, προσφέροντας τους, με τη σταθερή και ζεστή παρουσία της, αγάπη, φροντίδα, στήριξη και σιγουριά, για να μεγαλώσουν σ’ ένα περιβάλλον ασφάλειας, που καλύπτει όλες τις φυσικές, ψυχο-συναισθηματικές και κοινωνικές τους ανάγκες, ώστε να ενταχθούν ομαλά στην κοινωνία.

Η ΔΕΛΤΑ βρίσκεται διαχρονικά και με ευαισθησία δίπλα σε αξιόπιστους φορείς και ιδρύματα που βοηθούν συνανθρώπους μας σε ανάγκη, δίνοντας προτεραιότητα στα παιδιά και προσφέροντας κάθε χρόνο 1.000.000 μερίδες τροφίμων για την κάλυψη των διατροφικών αναγκών τους. Επίσης, στηρίζει την ελληνική οικονομία, απορροφώντας το 25% της ελληνικής παραγωγής αγελαδινού γάλακτος, ενώ παράλληλα υλοποιεί ποικίλες δράσεις για τη βιώσιμη ανάπτυξη της πρωτογενούς παραγωγής γάλακτος στη χώρα μας.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τις δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της  ΔΕΛΤΑ στο https://www.delta.gr/eke/

 

Διαβάστε επίσης