ΔΕΛΤΑ: Επαναλανσάρει τις συσκευασίες της σειράς αυθεντικού ελληνικού γιαουρτιού για τις αγορές του εξωτερικού

Άκρως ικανοποιητικά κρίνονται τα πρώτα δείγματα της αποδοχής των εκτός συνόρων καταναλωτών

Η ΔΕΛΤΑ, για πρώτη φορά μετά το αρχικό λανσάρισμα της σειράς Αυθεντικού Ελληνικού Στραγγιστού Γιαουρτιού DεLTα Authentic Greek Yogurt για τις αγορές του εξωτερικού, προχώρησε σε ένα ολικό επαναλανσάρισμα των συσκευασιών της. Οι νέες συσκευασίες του DεLTα Authentic Greek Yogurt αποδίδουν την ελληνικότητα και την παράδοση του αυθεντικού στραγγιστού γιαουρτιού, με έναν ξεχωριστό και πολύ σύγχρονο τρόπο.

Χαρακτηριστικές και γνώριμες εικόνες της ελληνικής καθημερινότητας απεικονίζονται με διαφορετικό μοτίβο στα προϊόντα Dεltα, ανάλογα με τη γεύση και το ποσοστό λιπαρών του κάθε κωδικού, δημιουργώντας έτσι πολλές «Ελληνικές μικρές ιστορίες».

Το αποτέλεσμα στα ράφια των σημείων πώλησης του εξωτερικού είναι άκρως εντυπωσιακό, δημιουργώντας ένα δυνατό Ελληνικό “block”, που υπογραμμίζει την αυθεντικότητα του προϊόντος. Τα πρώτα δείγματα της αποδοχής των καταναλωτών του εξωτερικού είναι άκρως ικανοποιητικά.

Παράλληλα, με την αλλαγή στη συσκευασία, το Dεltα λανσάρει και νέες καινοτόμες γευστικές προτάσεις, ακολουθώντας τα τρέχοντα διεθνή διατροφικά πρότυπα. Άλλωστε, τα προϊόντα γιαουρτιού Dεltα είναι ειδικά σχεδιασμένα, ώστε να καλύπτουν τις ιδιαίτερες και στοχευμένες ανάγκες της κάθε χώρας που απευθύνονται.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα