Δελτία Υγείας Πλαστές υπογραφές γιατρών και μουντζούρα οι σφραγίδες…

Φοβερές καταγγελίες για το Ρόδος-Σαντορίνη, ο Διακοφώτης ξέρει τίποτα; Ο Λεουτσάκος; Ο Ζαγοράκης; Θα ζητήσει ο Αυγενάκης τα Φύλλα Αγώνος για να διαπιστωθεί αν υπήρχε γιατρός στα γήπεδα;

Φοβερά πράγματα. Εδώ τον φουκαρά τον Κρίστιαν Έρικσεν τον έσωσαν τελευταία στιγμή στον Κοπεγχάγη και με δέκα γιατρούς από πάνω και απινιδωτή, μόλις έπαθε το έμφραγμα, και κανένας δεν έβαλε μυαλό στην Ελλάδα. Και η «Α» με την iapopsi.gr το έγραψαν καθαρά. Ήρθε η ώρα να πάρουνε απινιδωτές σε κάθε γήπεδο. Μάλιστα. Να πάρουν. Γιατροί υπάρχουν σε όλα τα παιχνίδια του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος; Είναι πολύ σοβαρή η ερώτηση. Καλός είναι ο απινιδωτής, σώζει ζωές, αλλά άπαξ και δεν υπάρχει γιατρός στο γήπεδο, τι να κάνει το μηχάνημα από μόνο του; Ν’ αρχίσει να δουλεύει και να κάνει μαλάξεις; Πλάκα κάνουμε τώρα;

Έγινε αυτό το περιστατικό στο ματς της Ρόδου με τη Σαντορίνη τις προάλλες για τη Football League.  Οι Σαντορινιοί κατέθεσαν ένσταση, για τις υπογραφές και τις σφραγίδες στα δελτία υγείας των παικτών της Ρόδου.

Άκου τι λέει το ρεπορτάζ από τη Ρόδο, σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν οι Σαντορινιοί: «Η ομάδα του νησιού υποδέχτηκε σήμερα για την προτελευταία αγωνιστική τη Σαντορίνη (1-3), ωστόσο στη φιλοξενούμενη ομάδα αντιλήφθηκαν ότι είχαν λήξει τρεις δικές τους κάρτες υγείας και απευθύνθηκαν σε γιατρό της Ρόδου για να τις ανανεώσουν. 

»Όταν το απόγευμα του Σαββάτου μετέβησαν στο γήπεδο, είδαν ότι ο γιατρός του αγώνα ήταν ο ίδιος που είχε εξετάσει τα δικά τους δελτία».

Και συνεχίζει: «Ζητώντας τότε να δουν τις κάρτες υγείας και της αντίπαλης ομάδας, οι άνθρωποι της Σαντορίνης διαπίστωσαν κάποια… περίεργα πράγματα, που τους κινητοποίησαν. Συγκεκριμένα, είδαν να υπάρχουν λάθος αριθμοί, ορθογραφικά λάθη, μέχρι και διαφορετικό χρώμα στη σφραγίδα του ίδιου γιατρού (στα δικά τους ήταν με μπλε χρώμα, ενώ στης αντιπάλου με μαύρο), σε σχέση με εκείνη που είχε βάλει στις δικές τους κάρτες. Αυτό τουλάχιστον καταγγέλλουν οι ιθύνοντες του συλλόγου, που αποφάσισαν να προχωρήσουν στη σχετική ένσταση, θεωρώντας –σύμφωνα πάντα με εκείνους– ότι τα δελτία έχουν πλαστές ιατρικές υπογραφές».

Και καταλήγει το ρεπορτάζ: «Η ένσταση δεν μπορούσε να γίνει απευθείας στο φύλλο αγώνα, και σε πρώτο χρόνο έγινε σε ένα απλό φύλλο χαρτί, ώστε ο διαιτητής να κρατήσει τις κάρτες υγείας των ποδοσφαιριστών της αντιπάλου και να πάρουν προθεσμία μέχρι την προσεχή Τετάρτη για να γίνει η καταγγελία στη διοργανώτρια αρχή. Αξιοσημείωτο δε ότι οι εν λόγω… διαφορές στις κάρτες υγείας, εφόσον φυσικά έχουν λάβει χώρα, εμφανίζονται σε όλα τα δελτία των παικτών της Ρόδου». 

Και ρωτάω τώρα εγώ. Έγινε ένα τόσο μεγάλο θέμα στη Ρόδο. Ο μέγας ευπατρίδης του ποδοσφαίρου, Παναγιώτης Διακοφώτης, είναι ακόμα στη Ρόδο ή πήγε διακοπές σε κανένα μέρος που δεν έχει internet να ξεκουραστεί και δεν έμαθε τίποτα; Κι άντε, ο Παναγιώτης είναι απασχολημένος με τις δουλειές του στο νησί, καλοκαίρι είναι. Η ΕΠΟ τι έκανε γι’ αυτές τις καταγγελίες; Ο Λεουτσάκος τής Football League; Έκανε τίποτα και το κρατάει μυστικό;

Να σου πω και το καλύτερο, μάστορα. Προσεχώς θα πέσουν καταγγελίες ότι στα ματς του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος δεν υπήρχε καν γιατρός. Ότι τις κάρτες υγείας των ποδοσφαιριστών τις υπέγραφαν ορθοπεδικοί, που δεν έχουν καμία σχέση με την καρδιά του αθλητή. Μην ακούσουμε και κανέναν γυναικολόγο να υπέγραψε και μας στείλει όλους αδιάβαστους.

Σ’ το προχωράω. Τι θα γίνει στο παρακάτω, έτσι κι ο Αυγενάκης ζητήσει να δει όλα τα Φύλλα Αγώνος ή ενδεικτικά καμιά διακοσαριά από ματς της Γ’ Εθνικής ή του ερασιτεχνικού; Υπάρχουν κι άλλα δελτία υγείας, που έχουν πλαστές υπογραφές και μουντζούρες σφραγίδες, όπως καταγγέλλουν οι Σαντορινιοί; Θα ψάχνει ο Ζαγοράκης τον Μητσοτάκη να το σταματήσει; Διότι το ’χει πρόχειρο το τηλέφωνο του πρωθυπουργού ο Θοδωρής.

Ο Βάγγος ο Γραμμένος, που ήρθε για να φέρει την εξυγίανση, έχει ακούσει παρόμοιες περιπτώσεις; Κι όχι μονάχα ο Βάγγος αλλά κι οι προηγούμενοι πρόεδροι. Τέλος πάντων, όπως μόνο η «Α» και η iapopsi.gr έγραψαν, όλα τα ’χε η Μαριορή, ο φερεντζές τής έλειπε. Άρχισαν να ονειρεύονται απινιδωτές τώρα, ενώ δεν έχουν βρει ακόμα γιατρούς για τα παιχνίδια και παίρνουν μαϊμού πιστοποιητικά υγείας. Κι άπαξ και φύγει κανένα νέο παιδί στα γήπεδα, θα είναι μια άτυχη στιγμή. Θα επανέλθουμε στο θέμα, μάστορα. Αν δεν το κάνει ο Αυγενάκης ή ο Ζαγοράκης άμα βρει χρόνο από τις Βρυξέλλες, θα το κάνουμε εμείς. Χαίρετε.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα