«Δεν αντέχουμε να κάνουμε άλλη υπομονή…»

Μία σημαντική αποκάλυψη έκρυβε η συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης στη Βουλή για το bullying, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη. Στο φως ήρθε μια άγνωστη μέχρι σήμερα επιστολή διαμαρτυρίας του Βαγγέλη Γιακουμάκη και των συμφοιτητών του προς τους αρμόδιους φορείς με την οποία διαμαρτύρονταν εντόνως για τις άθλιες συνθήκες που επικρατούσαν στη Σχολή.

«Δεν αντέχουμε να κάνουμε άλλη υπομονή όπως μας λέτε. Βαρεθήκαμε να βλέπουμε υπευθύνους να περνάνε από τη Σχολή και να μας λένε παχιά λόγια. Αισθανόμαστε ότι μας κοροϊδεύετε», ανέφεραν τον περασμένο Σεπτέμβριο οι φοιτητές. Στην επιστολή τους οι σπουδαστές της Γαλακτοκομικής Σχολής, μεταξύ των οποίων υπάρχει και η υπογραφή του Βαγγέλη Γιακουμάκη, διαμαρτύρονταν για την έλλειψη εξοπλισμού και προσωπικού, για τις άθλιες συνθήκες στις υποδομές της Σχολής ακόμα και για την ανεπάρκεια του διαδικτύου το οποίο είχε ως συνέπεια τόσο την αδυναμία πρόσβασης σε σημαντικές πληροφορίες για τις σπουδές τους όσο και την έλλειψη επικοινωνίας με τους δικούς τους ανθρώπους.

Η σχετική επιστολή διαμαρτυρίας είχε φτάσει μέχρι και τη Βουλή ως αναφορά της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας Άννας Ασημακοπούλου χωρίς ωστόσο να υπάρξει απάντηση από το αρμόδιο Υπουργείο.

Διαβάστε επίσης