Δεν αντιλαμβάνονται ούτε την ειρωνεία!

«Ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να βρει τρόπο να αποσύρει την πρόταση της εξεταστική για τα υποβρύχια». Με την φράση αυτή ξεκινά η άτυπη ενημέρωση του ΠΑΣΟΚ με θέμα την εξεταστική για τα υποβρύχια. Και θα μπορούσε να είναι έτσι αν έτσι το είχε θέλει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας.

Ολα ξεκίνησαν από την εξής δήλωση του βουλευτή: «Εμείς αποσύρουμε αύριο κιόλας την πρόταση για εξεταστική επιτροπή, αν η κυβέρνηση έρθει -ως έχει υποσχεθεί ο Αντώνης Σαμαράς ότι θα έκανε μέχρι 31/12/12-, με μια λύση για τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, παραλαβή των υποβρυχίων και εξασφάλιση των θέσεων εργασίας. Εάν πράγματι η κυβέρνηση, ο κ. Βενιζέλος και ο κ. Σαμαράς και κάθε άλλος αρμόδιος υπουργός μπορούν να μας διαβεβαιώσουν ότι επίκειται λύση και μπορούν να αναλάβουν τις ευθύνες τους, τότε δεν χρειάζεται να απασχοληθεί το ελληνικό κοινοβούλιο στην αναζήτηση ευθυνών παρελθόντων ετών. Αλλά δεν πρόκειται».

Επί της ουσίας ο κ. Δρίτσας έθεσε μια σειρά από απίθανα σενάρια για να καταλήξει στο λογικό συμπέρασμα ότι αυτό δεν γίνεται. Τι κατάλαβαν στο ΠΑΣΟΚ; Αυτό: «Άλλη μια υπαναχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ, υπό το βάρος των σκληρών ερωτημάτων που έθεσε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, καλώντας τον σε μονομαχία ήθους, τονίζοντας του ότι η συκοφαντία είναι άτιμη πράξη κατά το ποινικό δίκαιο». Τι δεν κατάλαβαν; Την ειρωνεία!

Η «Α» επικοινώνησε με τον Θ. Δρίτσα ο οποίος έκανε λόγω για αστειότητες και παρέπεμψε στην δήλωσή του. «Είναι ξεκάθαρη, δεν χρειάζεται διευκρινήσεις» τόνισε!

Διαβάστε επίσης