Δεν έχει να ζήσει πλέον η Χειλουδάκη-Ζητάει επίδομα αλληλεγγύης

Δύσκολα τα βγάζει πέρα η Τζένη Χειλουδάκη,που κάποτε πέρασαν πολλά λεφτά από τα χέρια της, ενώ για χρόνια μεσουρανούσε στα τηλεοπτικά παράθυρα, λόγω των επώνυμων δεσμών της, όπως αυτός με τον Γιώργο Σακελλαρόπουλο.

Τα τελευταία χρόνια τα ίχνη της έχουν εξαφανιστεί από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού έχει απομονωθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα της στη Σητεία όπου ζει μόνο με τα σκυλιά της.

Όπως αναφέρει η Δημοκρατική της Ρόδου, η Τζένη Χειλουδάκη έχει επιλέξει την ήρεμη ζωή και φροντίζει με μεγάλη αγάπη αδέσποτα ζώα, όμως επειδή η οικονομική της κατάσταση δεν επιτρέπει να καλύπτει τις ανάγκες των τετράποδων φίλων της –ούτε καν της ίδιας- με την βοήθεια των φίλων της καταφέρνει να τα βγάζει πέρα. Ζει με δωρεές αφού «εκεί με οδήγησε η χαζομάρα της νιότης μου που δεν κράτησα τα χρήματά μου όταν αυτά έπεφταν τσουβάλια στα πόδια μου», όπως εξομολογείται η ίδια.
«Δεν ντρέπομαι καθόλου να κάνω τη ζητιάνα για αυτά…. Καθόλου όμως…. Ανθρώπινο είναι… Μέχρι λοιπόν να γίνει το δικαστήριο και να πάρω τα χρήματα που μου οφείλει ο εκδοτικός οίκος, θα ζητιανεύω για να είναι ασφαλή και χορτάτα τα “παιδιά” μου…», εξομολογείται και μάλιστα αυτή την περίοδο προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση η Νεφέλη, το σκυλί που έσωσε πριν από 10 χρόνια από τη Ρόδο «από ένα πρεζόνι που πάνω στη χαρμάνα του είχε ξεκοιλιάσει τη γάτα του και σίγουρα η Νεφέλη θα κακοπερνούσε στα χέρια του», όπως λέει χαρακτηριστικά.

Η Τζένη Χειλουδάκη, αποκαλύπτει ακόμη ότι φίλος της από τη Θεσσαλονίκη της καλύπτει τα έξοδα για το ηλεκτρικό της ρεύμα και το τηλέφωνο και επειδή χρειάστηκε δύο φορές να της καλύψει η μητέρα της το ενοίκιο από την σύνταξή της υπέβαλε τα απαραίτητα δικαιολογητικά και από τον επόμενο μήνα πλέον, θα παίρνει το επίδομα των 200 ευρώ ως άπορη, μέχρι τουλάχιστον να τελεσφορήσει στα δικαστήρια η περιπέτειά της με τον εκδοτικό οίκο και να πάρει τα χρήματα που της οφείλονται.

Πηγή:dimokratiki.gr

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα