Δεν είχαν διαβάσει πρώτα τις δημοσκοπήσεις

Με άρθρο του ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Σουφλιάς τάχθηκε κατά του νομοσχεδίου των υπουργείων Παιδείας και Προστασίας του Πολίτη για τη θέσπιση πανεπιστημιακής αστυνομίας

Με άρθρο του ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Σουφλιάς τάχθηκε κατά του νομοσχεδίου των υπουργείων Παιδείας και Προστασίας του Πολίτη για τη θέσπιση πανεπιστημιακής αστυνομίας.

Ο κ. Σουφλιάς έκανε λόγο για συνταγματική επιταγή που θέλει τα ελληνικά πανεπιστήμια πλήρως αυτοδιοικούμενα και τόνισε ότι η ίδρυση πανεπιστημιακής αστυνομίας «δεν είναι καλή ιδέα». Και είναι ο δεύτερος πρώην βουλευτής της Ν.Δ. μετά τον Θόδωρο Φορτσάκη που αντιτίθεται στο νομοσχέδιο. Φυσικά τόσο ο κ. Σουφλιάς, όσο και ο κ. Φορτσάκης προφανώς πριν ανακοινώσουν τις θέσεις τους για την πανεπιστημιακή αστυνομία δεν είχαν διαβάσει τις δημοσκοπήσεις.

Διότι οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι το 1/3 των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ συμφωνούν ότι πρέπει να μπει τάξη στα πανεπιστήμια. Σε ό,τι αφορά τους ψηφοφόρους της Ν.Δ. και του ΚΙΝΑΛ, εκεί αγγίζουν τρελά ποσοστά. Δείγμα τού ότι η κοινωνία δεν αντέχει να βλέπει τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα να γίνονται έρμαια κάποιων μειοψηφιών. Βέβαια, κάποιοι όπως ο Ευάγγελος Αντώναρος φρόντισαν να διαφημίσουν το άρθρο του Σουφλιά απλά και μόνο για να αβαντάρουν τον ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα