«Δεν είμαι ήρωας, είμαι θύμα ενός παιδεραστή και θέλω δικαιοσύνη»

Συγκλονίζει με νέα ανάρτησή του στο Facebook ο άνθρωπος που κατήγγειλε ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά όταν ήταν 15 ετών από γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη

Συγκλονίζει με νέα ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Βασίλης, ο πρώτος άνθρωπος που κατήγγειλε στην Εισαγγελία ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη όταν ήταν 15 ετών.

«Δεν είμαι ήρωας, είμαι θύμα ενός παιδεραστή και θέλω δικαιοσύνη», έγραψε στην ανάρτησή του, μετά την συγκλονιστική εξομολόγησή του στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη που μίλησε για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη όταν ήταν 15 χρονών. Παράλληλα, ο Βασίλης στην ανάρτησή του στο Facebook ευχαρίστησε και για την υποστήριξη που δέχθηκε.

Η ανάρτηση του καταγγέλλοντα Βασίλη που κακοποιήθηκε στα 15 του χρόνια

«Δεν είμαι ήρωας, είμαι θύμα ενός παιδεραστή και θέλω δικαιοσύνη. Σας άφησα την ψυχή μου και τα όπλα να πολεμήσουμε. Σας ευχαριστώ για όλη αυτήν την υποστήριξη. Τη νέα μου οικογένεια, τα αδέρφια μου, που μεγαλώνει δυστυχώς μέρα με την ημέρα αλλά γινόμαστε πιο δυνατοί. Εις το επανιδείν», έγραψε ο 40χρονος.

Ο Βασίλης είναι ο πρώτος άνθρωπος που κινήθηκε νομικά εναντίον γνωστού θεατράνθρωπου. Στη συνέντευξή του στον Alpha περιέγραψε πώς έγινε η γνωριμία του με τον μεγάλο πρωταγωνιστή, στα 15 του, αποκαλύπτοντας πως έπεσε θύμα βιασμού και αποπλάνησης από τον φερόμενο ως θύτη.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα