«Δεν είμαι με κανέναν υποψήφιο.Είμαι με το μπάσκετ»

Ο Δημήτρης Παπανικολάου τοποθετ΄ήθηκε στα σενάρια που τον θέλουν να κατεβαίνει υποψήφιος στις εκλογές της ΕΟΚ και ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να εμπλακεί με το ένα ή το άλλο διοικητικό σχήμα.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του παλαίμαχου φόργουορντ:

Μια πρόσφατη επίσκεψη μου στον ως σήμερα πρόεδρο της ΕΟΚ κ Βασιλακόπουλο συνδυάστηκε εύλογα ως φήμη με την συμμετοχή μου σε υποψηφιότητα που φαίνεται να στηρίζει.

Η απάντηση μου είναι ότι αν και έλαβα τιμητικές προτάσεις από διαφορετικά σχήματα για τις επερχόμενες εκλογές στην ομοσπονδία, δεν θα συμμετέχω σε κανένα ψηφοδέλτιο κανενός υποψήφιου προέδρου και δεν στηρίζω κάποιο πρόσωπο ξεχωριστά, αλλά στηρίζω το ίδιο το άθλημα και αν την επόμενη ημέρα με χρειαστεί το νέο σχήμα που θα εκλεγεί να βοηθήσω σε κάτι, χαρά μου και τιμή μου.
Όσον αφορά τον κ Βασιλακόπουλο έχω πει πολλές φορές ότι τον σέβομαι, γιατί εκτός των σπουδαίων παιχτών – προπονητών που ανέβασαν το μπάσκετ στην Ελλάδα ψηλά είχε και εκείνος πολύ μεγάλο μερίδιο, σαν ένας σπουδαίος παράγοντας που βοήθησε τα μέγιστα ώστε η γενιά μου και όχι μόνο να βρούμε πολλά πράγματα έτοιμα και οτιδήποτε άλλο να έλεγα θα ήταν τουλάχιστον αχαριστία από μέρους μου στο πρόσωπο του.

Δεν επιθυμώ να μπω αυτή την εποχή σε προεκλογική περίοδο,αλλά σε περίοδο δημιουργίας. Επίσης σε όλα τα σχήματα υπάρχουν άξιοι φίλοι μου αθλητές με τους οποίους δεν θέλω να έρθω σε ανταγωνισμό αλλά σε συνέργειες για τομείς της κοινωνίας που πρέπει να μπουν ως υγιή πρότυπα που είναι, όπως το ίδιο ισχύει και με αθλητές από όλα τα αθλήματα.

Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους προέδρους και μέλη και καλή δύναμη στον αγώνα τους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα