Δεν είναι μόνο ο Κονέ που δεν θέλει ν’ ακούει για Βράνιες

O τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ Παναγιώτης Κονέ δεν θέλει ν’ ακούει, ούτε να βλέπει τον Βράνιες. Και με το δίκιο του. Τόσο προβληματικό ποδοσφαιριστή δύσκολα βρίσκεις. Μπορεί να σου κάνει τ’ αποδυτήρια άνω κάτω. Να τινάξει ένα ματς στον αέρα. Δεν είναι τυχαία η κατακόρυφη πτώση στην καριέρα του, αλλά και το γεγονός ότι παίζει το σύστημα…. Γκαρσία, δηλαδή πουλάει ΑΕΚοφροσύνη, μπας και υπάρξουν κάποιοι να πιέσουν ώστε να επιστρέψει στην «Ένωση».

Στην ΑΕΚ δεν θα περνούσε καν η σκέψη από οποιονδήποτε να συζητήσει επιστροφή του Βράνιες, αν δεν υπήρχαν τόσα πολλά προβλήματα στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας. Οι αποτυχημένες επιλογές όμως δεν μπορεί να οδηγήσουν στη λογική της επιστροφής ενός παίκτη που λόγω χαρακτήρα δημιουργεί προβλήματα. Φαντάζει απίστευτο να υπάρχουν τόσες εκατοντάδες επιλογές τη μεταγραφική περίοδο που έρχεται και να συζητούν στην ΑΕΚ ακόμη για τον Βράνιες.

Εκκεντρικός σε αρκετές περιπτώσεις είναι και ο Τζαβέλλας, όμως οι εκρήξεις του θα έλθουν στον αγωνιστικό χώρο. Δεν θα κάνει άνω κάτω την ομάδα. Ο Τζαβέλλας χρειάζεται δίπλα του ένα στόπερ, νέο σε ηλικία, να τον καθοδηγεί και να μάθει απ’ αυτόν. Με ικανότητες βέβαια. Και πίσω τους υπάρχει πλέον ένας σπουδαίος τερματοφύλακας, ο διεθνής Αυστριακός Τσίτσαν Στάνκοβιτς. Η ΑΕΚ έχει την ευκαιρία να ξαναχτίσει την αμυντική της λειτουργία. Όχι πάντως με υλικά τύπου Βράνιες.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα