«Δεν είπε περί υπουργών και εκατομμμυρίων η κα. Χαραλαμπίδου»

«Κάλεσα την κυρία Χαραλαμπίδου τις επόμενες ημέρες να έλθει να μας ενημερώσει για οποιαδήποτε στοιχεία έχει σε γνώση της, αναφορικά με το πόθεν έσχες των βουλευτών», δήλωσε στον ρ/σ Πρακτορείο fm ο Γιώργος Βαρεμένος.

Ο β’ αντιπρόεδρος της Βουλής, ο οποίος έχει την ευθύνη του ελέγχου των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης, είπε ότι η προκάτοχός του, η οποία σήμερα δεν είναι βουλευτής, ανταποκρίθηκε και θα προσέλθει μόλις συγκροτηθεί η επιτροπή. «Θα συγκροτηθούμε το ταχύτερο δυνατό κανονικά και θα τα δούμε όλα», σημείωσε ο κ.Βαρεμένος, διευκρινίζοντας ότι η κ.Χαραλαμπίδου κατά την επικοινωνία τους, του είπε ότι «δεν έχει τίποτε περί υπουργών και εκατομμυρίων», αλλά έκανε λόγο για «τέσσερα πόθεν έσχες που έχουν προβλήματα».

Παράλληλα, ανέφερε ότι «πρέπει σε ένα δημόσιο διάλογο να καταλήξουμε ως κοινωνία στο τι πρέπει να γίνει με τη δημοσιοποίηση των στοιχείων από τα πόθεν έσχες», για τα οποία, όπως πρόσθεσε, υπάρχει διχογνωμία, καθώς «κάποιοι λένε ότι πρέπει να δημοσιοποιούνται τα πόθεν έσχες και άλλων λειτουργών, άλλοι όμως υποστηρίζουν ότι έτσι οι υπόχρεοι προς υποβολή στοχοποιούνται».

«Δώστε μας λίγο χρόνο», κατέηξε ο κ.Βαρεμένος, οενώ διαβεβαίωσε ότι «οι δυνατότητες ελέγχου υπάρχουν» και έκανε γνωστό ότι «τα στοιχεία για τους 300 θα δημοσιοποιηθούν σε εντελώς λελογισμένο διάστημα» ενώ απέδωσε το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης στο ότι τα στοιχεία αυτα ειναι «γαργαλιστικά».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα