«Δεν είχα λεφτά να πληρώσω τα χειρουργεία μου»

Η Κατερίνα Ζαρίφη μιλάει σε συνέντευξή της μεταξύ άλλων για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε το καλοκαίρι μιας και χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση!

Την άγχωσε το χειρουργείο;

«Παρακαλούσα τους γιατρούς μιας και θα με κοίμιζαν να μου έκαναν δώρο τη λιποαναρρόφηση. Πέρα από την πλάκα η επέμβαση είχε διάρκεια 4 ώρες. Με ρωτούσαν που πήγα διακοπές και απαντούσα σε ένα υπέροχο φεστιβάλ, στα “Μητσοτάκεια 2013”, σκέψου ότι ξεκινήσαμε το χειρουργείο και κάηκε η λάμπα» είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό ΕΓΩ!

Σε ερώτηση αν είχε χρήματα για να πληρώσει, η Κατερίνα τόνισε:

«Ναι βέβαια! Να φανταστείς ότι φέτος πήρα τη μαμά μου για να μου στείλει λεφτά, κάτι που είχα να κάνω από τότε που πήγαινα σχολείο. Δεν έχω ιδιωτική ασφάλιση και το ταμείο καλύπτει ένα πολύ μικρό μέρος. Γελάμε τώρα, αλλά είναι “νταρκίλα” όλο αυτό.

Δεν είχα λεφτά να πληρώσω τα χειρουργεία μου. Που νομίζεις ότι ανήκω ; Στο μεροκαματιάρη ανήκω. Στον άνθρωπο με τα 1000 ευρώ. Μη θεωρεί ο κόσμος ότι αυτήν τη στιγμή υπάρχουν βολεμένοι στην τηλεόραση. Οι βολεμένοι είναι 5-10 ως εκεί!» και πρόσθεσε «Είμαι έξαλλη μ’ αυτή την κατάσταση. Είμαι ένα βήμα πριν σηκωθώ να φύγω»

Διαβάστε επίσης