Δεν ενέδωσε στο φλερτ ο Μιχάλης

Τότε που ο ΣΥΡΙΖΑ είχε μαρκάρει στενά τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη για να τον μεταγράψει στην Κουμουνδούρου, ώστε να δώσει ένα καίριο χτύπημα στο ΚΙΝΑΛ

Εδώ και πολύ καιρό έχω την απορία για ποιον λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ βγάζει τέτοια μανία με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του επιτίθεται επί δικαίων και αδίκων.

Τα δε ΜΜΕ που πρόσκεινται φιλικά στον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι και Χρυσοχουντίδη τον έχουν γράψει. Σκέφθηκα ότι μπορεί να κάνουν το χατίρι στον Ραγκούση που έχει απωθημένα με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από την εποχή που ήταν και οι δύο στο ΠΑΣΟΚ.

Αλλά βέβαια ολόκληρο κόμμα να κάνει το χατίρι για τον Ραγκούση… Εξάλλου, ο Γιάννης δεν είναι ο Μέσι ή ο Ρονάλντο. Τελικά έμαθα για ποιον λόγο είναι στη φούρκα με τον Χρυσοχοΐδη ο ίδιος ο Τσίπρας. Το φθινόπωρο του 2018 το περιβάλλον του Τσίπρα είχε μαρκάρει στενά τον Χρυσοχοΐδη για να τον μεταγράψει στον ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να δώσει ένα καίριο χτύπημα στο ΚΙΝΑΛ.

Μάλιστα, την εποχή εκείνη έγιναν και ραντεβού για καφέ σε καφέ πέριξ του Χίλτον. Αλλά ο Μιχάλης δεν ενέδωσε στο… φλερτ και μπήκε στη μαύρη λίστα του Τσίπρα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα