Δεν έσπασε το αντι-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο

Από την πρώτη ημέρα που ο ΣΥΡΙΖΑ επέστρεψε στην αντιπολίτευση, ο Αλέκος Φλαμπουράρης έλεγε πως το κυριότερο ζήτημα που πρέπει να αντιμετωπίσει ο Αλέξης Τσίπρας είναι το πώς θα σπάσει το αντιΣΥΡΙΖΑ μέτωπο, κάτι που δεν έγινε αλλά διευρύνθηκε κιόλας

Από την πρώτη ημέρα που ο ΣΥΡΙΖΑ επέστρεψε στην αντιπολίτευση, ο Αλέκος Φλαμπουράρης έλεγε πως το κυριότερο ζήτημα που πρέπει να αντιμετωπίσει ο Αλέξης Τσίπρας είναι το πώς θα σπάσει το αντιΣΥΡΙΖΑ μέτωπο.

Τελικά, το Μέτωπο αυτό ότι μόνο δεν έσπασε, αλλά τις τελευταίες ημέρες διευρύνθηκε. Η επίθεση Βαρουφάκη στον Δραγασάκη και η σκληρή στάση της Φώφης Γεννηματά στην υπόθεση της παραπομπής του Παππά έκαναν τον αρχηγό τού ΣΥΡΙΖΑ να νιώσει ότι βρίσκεται σε πολιτική απομόνωση.

Και όλοι στην ηγετική ομάδα της Κουμουνδούρου αντιλαμβάνονται πως το κόμμα θα δυσκολευτεί να βρει συνομιλητές ακόμα και για τα πιο απλά ζητήματα της κοινοβουλευτικής καθημερινότητας.

Τόσο με το ΜέΡΑ25, όσο και με το Κίνημα Αλλαγής γκρεμίστηκαν τελείως όποιες γέφυρες πήγαν να στηθούν. Και αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα για ένα κόμμα που διεκδικεί την εξουσία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα