«Δεν έχουν βάλει μυαλό στο ΠΑΣΟΚ», τονίζει ο Φλωρίδης

Δριμεία κριτική στο ΠΑΣΟΚ άσκησε ο Γιώργος Φλωρίδης. Ο πρώην υπουργός τόνισε «πως στο ΠΑΣΟΚ δεν έχουν βάλει μυαλό και παθαίνει αυτά που αξίζει», σχολίασε τις δηλώσεις Πάγκαλου περί παρακολουθήσεων αμερικανών πρέσβεων ενώ επανέλαβε την ανάγκη να υπάρξει συνεννόηση μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων της χώρας για  έξοδο από την κρίση.

«Στο ΠΑΣΟΚ απολύτως δεν έχουν βάλει μυαλό. Το ΠΑΣΟΚ παθαίνει ό,τι παθαίνει για τα λάθη που του φορτώνουν και αυτά που αξίζει» δήλωσε.

«Η πολιτική αντιπαράθεση δεν γίνεται πάνω στα στρατιωτικά σχέδια διάσωσης της χώρας. Ούτε αυτοί που κυβερνάνε έχουν σχέδιο για τη χώρα ούτε οι άλλοι… στην προγραμματική συμφωνία επισημαίνουν την ανάγκη “σχεδίου για τη χώρα”, μωρέ τι μας λες» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Φλωρίδης.

Επισήμανε επίσης την ανάγκη συνεννόησης μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων του τόπου για την αντιμετώπιση των εθνικών προβλημάτων.

«Λύσαμε τα δικά μας προβλήματα και θέλουμε να λύσουμε και αυτά των Αμερικανών με τους Ευρωπαίους» δήλωσε, στη συνέχεια, σχολιάζοντας τις δηλώσεις Πάγκαλου περί παρακολουθήσεων αμερικανών πρέσβεων.

«Ο κ. Πάγκαλος ήθελε να πει με το δικό του τρόπο ότι όλοι παρακολουθούν όλους. Σε καμία περίπτωση δεν παρακολουθούσαμε επί της δικής μου υπουργίας (σ.σ Δημόσιας Τάξης). Στην Ελλάδα έχουμε εξευτελίσει το σύμπαν, βγάζουμε στη φόρα κάθε κρατικό μυστικό, δεν υπάρχει η ανάγκη να υπερασπιστούμε την κρατική μας υπόσταση» παρατήρησε.

 

 

Διαβάστε επίσης