Δεν γίνονται Σαββατοκύριακα εκλογές στις Ομοσπονδίες

Νέο πρόβλημα στη διεξαγωγή των εκλογών της ΕΠΟ που έχουν προγραμματιστεί για το Σάββατο 27 Μαρτίου. Η εταιρεία που διαχειρίζεται την ηλεκτρονική κάλπη ΖΕΥΣ με την οποία θα διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες, είναι κλειστή τα Σαββατοκύριακα. Συνεπώς η Ομοσπονδία με δεδομένο πως εκλογές δεν μπορούν να γίνουν με φυσική παρουσία, θα πρέπει να προχωρήσει σε αλλαγή της ημερομηνίας των αρχαιρεσιών, προκειμένου να έχει τεχνική υποστήριξη, καθώς οι εκλογές θα διενεργηθούν ηλεκτρονικά.

Το θέμα συζητήθηκε και πήρε έκταση στην ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Αρκετοί παράγοντες ανέφεραν ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες τους, η εταιρεία που διαχειρίζεται την πλατφόρμα «ΖΕΥΣ» για την ηλεκτρονική ψήφο δεν υποστηρίζει τεχνικά το σύστημα το διήμερο του Σαββατοκύριακου, διότι εργάζεται πενθήμερο!

Ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος, επικοινώνησε με τους υπεύθυνους της εταιρείας και επιβεβαιώθηκε η αδυναμία υποστήριξης το Σάββατο και την Κυριακή. Κατόπιν αυτού η ΕΠΟ θα πρέπει να επαναπροσδιορίσει σε πολύ κοντινή ημερομηνία τις εκλογές της.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα