«Δεν ήθελε να έχει συμπαρουσιαστή η Σπυροπούλου»

O παρουσιαστής Νίκος Αναδιώτης αποκάλυψε το παρασκήνιο της συνεργασίας της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον Αντώνη Λουδάρο.

Τα εν οικώ του Alpha εν… δήμω στον ΑΝΤ1 «έβγαλε» ο γνωστός παρουσιαστής Νίκος Αναδιώτης, φανερώνοντας το παρασκήνιο της συνεργασίας της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον Αντώνη Λουδάρο στο πλαίσιο της κοινής τους εκπομπής «Σπίτι μου σπιτάκι μου» που παιζόταν από το κανάλι της Κάντζας.

«Εγώ εκεί τον θαύμασα περισσότερο, για την αξιοπρέπειά του. Όντως πέρασε πάρα πολύ δύσκολα. Άλλα του είχαν υποσχεθεί, αλλιώς είχε ξεκινήσει και αλλιώς κατέληξε η συνεργασία. Συνεργαζόμασταν έναν ολόκληρο χειμώνα και κάναμε και παρέα με τον Αντώνη. Και του έλεγα κάθε φορά “θαυμάζω την υπομονή σου και την αξιοπρέπειά σου”» είπε χαρακτηριστικά ο Ν. Αναδιώτης αναφερόμενος στον πολυτάλαντο ηθοποιό και συνέχισε:

«Όταν τον είχαν καλέσει για να συμμετέχει στην εκπομπή του είχαν υποσχεθεί άλλα πράγματα. Μέχρι και τη συμπαρουσίαση… Η Κωνσταντίνα έκανε την εκπομπή! Δεν ήθελε να έχει συμπαρουσιαστή η Κωνσταντίνα. Και ήταν κάτι που τον ξένισε τον ίδιο, αλλά λόγω του ότι αυτός που τον είχε φέρει στην εκπομπή, το πρόσωπο εννοώ, το στέλεχος του καναλιού, αποχώρησε, ήταν μετέωρος σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής, από Οκτώβριο μέχρι Ιούλιο. Δεν είχε κάποιον να πάει να απευθυνθεί ώστε να του εξηγήσουν γιατί έχουν αλλάξει τα δεδομένα, από αυτά που είχαν συμφωνηθεί. Και αυτό του θαύμασα, ότι έκανε υπομονή, αξιοπρεπέστατος και επαγγελματίας απόλυτα και έφερε εις πέρας αυτό που είχε κληθεί να κάνει».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα