Δεν ήθελε να τον πληρώσει ο Ιβάν

To μπρος-πίσω που έκανε η διοίκηση του ΠΑΟΚ τους τελευταίους μήνες στο θέμα του Αντελίνο Βιεϊρίνια, είναι δεδομένο πως είχε και θα έχει τις επιπτώσεις του. Αναρωτιέται κανείς για ποιον λόγο ο Ιβάν Σαββίδης δεν προχώρησε άμεσα σε νέα συμφωνία με τον Πορτογάλο, αλλά άφησε να περάσει τόσο μεγάλο διάστημα. Η απάντηση δεν είναι άλλη από το… οικονομικό.

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ δεν ήθελε να ικανοποιήσει οικονομικά τον Βιεϊρίνια, ο οποίος όσο περνούσαν οι μέρες κι έβλεπε πως δεν έχει κάποια σοβαρή πρόταση, αναγκάστηκε να συνθηκολογήσει, προκειμένου να μην μπει στη διαδικασία να κλείσει την καριέρα του σε χώρα εκτός Ευρώπης, ή σε κάποιον μικρό σύλλογο.

Ο Βιεϊρίνια θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ για έναν ακόμα χρόνο, έχοντας δικαίωμα συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά όχι στην Ευρώπη. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που ο Πορτογάλος αποδέχτηκε μεγάλη μείωση στις αποδοχές του. Ο αρχηγός δεν θέλει να φύγει από τη Θεσσαλονίκη και προσβλέπει να πάρει κάποιο πόστο στην αγαπημένη του ομάδα μετά την ολοκλήρωση της καριέρας του.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα