Ισά: «Δεν ξέρω πόσο κοστολογείται ο Μήτρογλου»

Τα καλύτερα λόγια για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είχε να πει ο Πιέρ Ισά μιλώντας στον αθλητικό τύπο της χώρας, κάνοντας φυσικά ειδική αναφορά στον Κώστα Μήτρογλου αλλά όχι μόνο.

Ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου απέφυγε να απαντήσει με νούμερα για το πόσο κοστολογείται ο Έλληνας επιθετικός ενώ έπλεξε το εγκώμιο των Ρομπέρτο, Βάις και Εντινγκά.

«Δεν ξέρω. Ο Κώστας είναι εξαιρετικός. Έκανε καλό παιχνίδι. Αυτό θέλουμε από τους στράικερ. Να σκοράρουν. Μία-δύο ευκαιρίες αρκούν για τον Μήτρογλου για να σκοράρει . τα γκολ ήταν εκπληκτικά. Πρέπει να συνεχίσουμε όμως», τόνισε για τον Μήτρογλου και συνέχισε αναφερόμενος στον Ρομπέρο και το ενδεχόμενο παραμονής του…

«Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για το μέλλον. Είναι καλός τερματοφύλακας και εξαιρετικός χαρακτήρας. Μας βοήθησε πολύ. Έπιασε το πέναλτι και όχι μόνο. Δίνει αυτοπεποίθηση στην ομάδα και στην άμυνα».

Τέλος σχολίασε για τον Εντινγκά και τους άλλους νέους παίκτες:

«Ήταν καλός. Πρέπει να έχουμε μια βάση. Με νέους παίκτες δεν είναι εύκολο αλλά πρέπει να προσαρμοστούν και μάλιστα γρήγορα. Έχουμε ανταγωνισμό σε αυτή τη θέση αλλά και σε όλες τις θέσεις. Έχουμε καλό ανταγωνισμό στην ομάδα. Αλλά αυτοί είναι καλοί πονοκέφαλοι για τον προπονητή. Είναι μεγάλη η σεζόν».

Διαβάστε επίσης