Δεν μετακομίζει (προς το παρόν)…

Με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, ματαίωσε τη μεταστέγαση των υπηρεσιών του στο κτίριο του Μινιόν που βρίσκεται στην οδό Πατησίων.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση, η απόφαση πάρθηκε «με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και την τήρηση των διαδικασιών, αφού πρώτα εξάντλησε τα χρονικά περιθώρια και τις διαπραγματευτικές δυνατότητες που του παρείχε η προκήρυξη του διαγωνισμού», καθώς διαπιστώθηκε πως είναι πλέον αδύνατη η συνέχιση και ολοκλήρωση της διαδικασίας μίσθωσης του ιστορικού Μινιόν.

Πλέον, τα στελέχη του Υπουργείου ΠΕΚΑ θα ξεκινήσουν νέες διαδικασίες για την εξεύρεση νέου κτιρίου, με βάση το οργανόγραμμα που έχει εγκριθεί από το Κυβερνητικό Συμβούλιο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Την ίδια ώρα, συνεχίζεται η συγκέντρωση των υπηρεσιών του σε λιγότερα κτίρια, καθώς το Μάιο του 2012 χρησιμοποιούνταν 24 κτίρια με κόστος περίπου 6,4 εκατ. ευρώ, ενώ σήμερα στεγάζεται σε 22 κτίρια με το ετήσιο κόστος να φτάνει περίπου στα 5 εκατ. ευρώ.

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα