«Δεν μπορούσα να διανοηθώ την αγάπη του κόσμου…»

Μπορεί η αγωνιστικά η απόδοση της να ήταν κάτω του μετρίου, όμως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι το πρόσωπο που ξεχώρισε -και συζητήθηκε όσο κανείς άλλος- στο φετινό Survivor.

Η σέξι ξανθιά παρουσιάστρια επέστρεψε στην Ελλάδα και πολιορκήθηκε από δημοσιογράφους στο αεοδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», δηλώνοντας ότι «το πρώτο πράγμα που θέλω είναι να δω τους γονείς μου. Η αλήθεια είναι ότι στεναχωρήθηκα, ήθελα να κάτσω ακόμα». «Έχω πάθει σοκ γιατί με το που αποχώρησα έπρεπε να μείνω σε ένα μέρος μέχρι να προβληθεί το επεισόδιο, οπότε κατά τη διάρκεια της διαδρομής πήρα το κινητό μου. Δεν μπορούσα να διανοηθώ την ανταπόκριση του κόσμου. Εμείς ζούσαμε αυτό και δεν μπορούσαμε να σκεφτούμε τι γίνεται», εξομολογήθηκε», είπε ακόμα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η μητέρα της παρουσιάστριας σχολίασε από την πλευρά της: «Είμαι πολύ περήφανη για τον γυρισμό του παιδιού μου. Το πρώτο πράγμα που μου είπε χθες ήταν “Μανούλα μου”. Μου άρεσε που παρά τα όσα περνούσε, δεν είχε να πει κακό για κανέναν. Τα αντιμετώπιζε όλα με ένα χαμόγελο και με την καλή καρδούλα που έχει. Ήταν παρεξηγημένη γιατί δεν την γνώρισε το κοινό και αυτό το παιχνίδι της έδωσε αυτό που ήθελε κι εκείνη, να την γνωρίσουν μέσα από την κάμερα. Έτσι είναι στην καθημερινότητά της, ένα απλό παιδί».

«I’ m so proud for you»

Μία φωτογραφία που δείχνει μαζί (λαμπερές και χαμογελαστές) τις αδερφές Σπυροπούλου, ανέβασε στο Instagram η αδερφή της Κωνσταντίνα, Κατερίνα. Πρόκειται για ένα στιγμιότυπο από το παρελθόν, με την Κατερίνα Σπυροπούλου να γράφει: «I’ m so proud for you» – «Είμαι τόσο περήφανη για εσένα».

Κατερίνα και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Διαβάστε επίσης