Δεν περπατά η θεωρία του ώριμου φρούτου

Οι δημοσκοπήσεις που δείχνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν κερδίζει από τα λάθη και τις παραλείψεις στη διαχείριση της πανδημίας, αλλά υφίσταται και νέα πλήγματα

Οι δημοσκοπήσεις που δείχνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν κερδίζει από τα λάθη και τις παραλείψεις στη διαχείριση της πανδημίας, αλλά υφίσταται και νέα πλήγματα, έχουν προκαλέσει δυσφορία και ανησυχία στην Κουμουνδούρου.

Μάλιστα, αρκετά στελέχη έχουν χάσει την πίστη τους στη «θεωρία του ώριμου φρούτου» και ανησυχούν κατά πόσον θα έρθει η ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ θα αρχίσει να προβάλλει ως εναλλακτική δύναμη διακυβέρνησης. Αυτοί οι ψίθυροι, όμως, φαίνεται πως έχουν φτάσει στον 7ο όροφο της Κουμουνδούρου και ο Αλέξης Τσίπρας προβαίνει σε ενέσεις αυτοπεποίθησης, καθώς ολοένα και συχνότερα αναφέρεται στο τί θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ ως η επόμενη κυβέρνηση της χώρας, αλλά και στο ποιους νόμους της παρούσης κυβέρνησης θα καταργήσει.

Πάντως οι πιο δύσπιστοι, μεταξύ των οποίων και οι σημιτικοί (Μπίστης, Παναγιώτου και σία), υπενθυμίζουν ότι ο νέος σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα και εμπνευστής της θεωρίας του ώριμου φρούτου, ο Γιάννης Λούλης δεν έφερε άμεσα αποτελέσματα στον Κώστα Καραμανλή με την συγκεκριμένη θεωρία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα