«Δεν πήγα στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν είμαι ζήτουλας…»

Εμμεση απάντηση προς τον Ευάγγελο Βενιζέλο και στις αιχμές που άφησε για πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ που συμμετέχουν στο ευρωψηφοδέλτιο της ΔΗΜΑΡ, έδωσε η Μαριλένα Κοππα μιλώντας στον τ/σ Star.

«Δεν πήγα στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν είμαι ζήτουλας», είπε η κα Κοππά. Στην ερώτηση γιατί πήγε στη ΔΗΜΑΡ και όχι στον ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε: «Γιατί αντιθέτως με αυτό που υπαινίχθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα σε διακαναλική συνέντευξη, δεν είμαι ζήτουλας, δεν πήγα να ψάξω μια θεσούλα. Πήγα σε ένα κόμμα το οποίο πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει να φτιαχτεί αυτός ο ενδιάμεσος χώρος μετριοπάθειας μεταρρύθμισης, και συναίνεσης ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και την Ν.Δ.».

Η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΔΗΜΑΡ αναφέρθηκε και στους λόγους αποχώρησής της από το ΠΑΣΟΚ, λέγοντας ότι ενημέρωσε για την απόφασή της τον Γιώργο Παπανδρέου. «Τον ενημέρωσα για την απόφασή μου. Ακουγα το τελευταίο διάστημα ότι ο κ. Παπανδρέου με έστειλε στη ΔΗΜΑΡ» επισήμανε, σημειώνοντας πάντως ότι ο πρώην πρωθυπουργός δεν προσπάθησε να την μεταπείσει.

Τέλος, σημείωσε ότι «το ΠΑΣΟΚ έχει εξελιχθεί σε συνιστώσα της Νέας Δημοκρατίας. Νιώθει άνετα με τον κ Βορίδη, τον κ. Γεωργιάδη αλλά δεν μπορεί να συνομιλήσει με την αξιωματική αντιπολίτευση».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα