Δεν πήρε το πόρισμα η ΚΜΑ

Ανακοίνωση εξέδωσε η Κοινωνία Μελών Άρη σχετικά με τη συνάντηση που είχε με τους φορείς του σύλλογου για το θέμα του πορίσματος. Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι δεν θα γίνει η παραλαβή του πορίσματος τώρα, χωρίς να εξηγούνται οι λόγοι για τη «μη παραλαβή»!
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Πραγματοποιήθηκε σήμερα 09/12/2013 στα γραφεία της ΚΜΑ, ευρεία σύσκεψη μεταξύ της ΚΜΑ, του ΑΣ και της ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Παρόντες στη συνάντηση ήταν και εκπρόσωποι των συνδέσμων οργανωμένων οπαδών της ομάδας μας.
Κατά τη σύσκεψη συζητήθηκε το θέμα του πορίσματος της NEXIA, παρουσία εκπροσώπου της εταιρείας, και αποφασίστηκε από τα Δ.Σ. των φορέων η μη παραλαβή ενόψει της επικείμενης έκτακτης γενικής συνέλευσης, κατά την οποία θα παρθούν από το Σώμα της συνέλευσης σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον του συλλόγου.
Συμφωνήθηκε ότι στην έκτακτη Γ.Σ. θα κληθεί να παραστεί εκπρόσωπος της NEXIA. Η ημερομηνία και ώρα της έκτακτης Γ.Σ. θα ανακοινωθεί εντός των επόμενων ημερών, αφού κανονιστούν τα διαδικαστικά θέματα που αφορούν τη διεξαγωγή της.
Σε ότι αφορά δε την επενδυτολογία που υπάρχει εδώ και λίγο καιρό, η ΚΜΑ δηλώνει ότι σήμερα το πρωί ζήτησε τη σύγκληση νέας γενικής συνέλευσης μετόχων της ΠΑΕ ΑΡΗΣ με θέμα την νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Για όποιον ενδιαφέρεται να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, ο δρόμος είναι ορθάνοιχτος. Μέχρι τότε επικεντρωνόμαστε στα τρέχοντα προβλήματα της ομάδας μας και στην προσπάθεια που κάνει για την εξυγίανσή της.
Επίσης κάνουμε γνωστό στον οποιονδήποτε θέλει να επενδύσει κεφάλαια στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ ότι η ΚΜΑ μπορεί να εγγυηθεί για την νόμιμη και ασφαλή επένδυση των κεφαλαίων με σκοπό την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου”.

Διαβάστε επίσης