«Δεν πιστεύω ότι είναι έτοιμος για πρωθυπουργός ο Τσίπρας»

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα aixmi.gr παραχώρησε ο Γιάννης Μπέζος, εκτιμώντας πως αν η Δημοκρατική Αριστερά δεν αλλάξει, μάλλον δε θα καταφέρει να μπει στην επόμενη Βουλή.

«Σε ό,τι αφορά στη βιωσιμότητα της ΔΗΜΑΡ, αν και είναι νωρίς για να εκτιμηθεί, η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι δεν μπορεί να συνεχίσει εφόσον δεν μετασχηματιστεί. Δεν θα μπορέσει να σταθεί κοινοβουλευτικά, να λάβει, δηλαδή, τα απαιτούμενα ποσοστά. Θα είναι ένα κόμμα στο λαό αλλά δεν θα είναι στη Βουλή», επισήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Μπέζος, ενώ τάχθηκε στο πλευρό του διαφωνούντος γραμματέα του κόμματος, Σπύρου Λυκούδη, που δεν συμφωνεί επίσης με τις αποφάσεις του Φώτη Κουβέλη.

Ερωτηθείς για το πώς κρίνει τον Αλέξη Τσίπρα ως φέρελπι πρωθυπουργό αναφέρει σχετικά: «Εγώ δε το πιστεύω ότι είναι έτοιμος. Δεν μου αρέσει αυτό το στυλ. Δεν έχω τίποτα προσωπικό με τον άνθρωπο, αυτό όμως είναι το στυλ «τα ξέρω όλα», κάτι που εγώ δεν το μπορώ. Θέλω τον άνθρωπο να έχει μια απορία στα μάτια του», τονίζει ενώ σχολιάζοντας τον Γιώργο Παπανδρέου σημειώνει σχετικά: «Είχε ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα. Δεν ‘σκότωσε’ ποτέ τον πατέρα του, μέσα του».

Τέλος, δημοφιλής ηθοποιός, κρίνει και την έως τώρα πορεία της μεταβατικής Δημόσιας Τηλεόρασης, τονίζοντας ότι στην παλιά ΕΡΤ τεμπέλιαζαν πολύ.

Διαβάστε επίσης