ΠΑΣΟΚ: «Δεν σέβεται τις θυσίες των ελλήνων ο Αλέξης Τσίπρας»

Σκληρή ανακοίνωση εναντίον του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρας, εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ με αφορμή τις δηλώσεις στου στη συνέλευση του ΣΕΒ. Το Κίνημα στην ανακοίνωση του κατηγορεί τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι «δεν σέβεται τις θυσίες των Ελλήνων».

«Την ώρα που οι επιχειρήσεις αγωνίζονται να ξεπεράσουν με ασφάλεια την τελευταία φάση της κρίσης και η κοινωνία ζητά μέτρα διασφάλισης της κοινωνικής συνοχής, κυρίως μέσα από τα προγράμματα ανάσχεσης της ανεργίας, ο κ. Τσίπρας, από το βήμα του ΣΕΒ, διακηρύσσει μονότονα την προσδοκία του η χώρα να αποτύχει για να αποκομίσει πολιτικά οφέλη ο ίδιος και το κόμμα του», σχολίασε η Ιπποκράτους.

«Προσπαθώντας να κρατήσει ενωμένες κάτω από το ψεύτικο κέλυφος του αντιμνημονιακού λόγου τις συγκρουόμενες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσίπρας υποδύεται ότι δεν καταλαβαίνει τίποτα από όσα συμβαίνουν στην Ευρώπη και από το τι μας διδάσκει η κυπριακή εμπειρία. Και κυρίως, δεν σέβεται τις θυσίες των Ελλήνων, χάρη στις οποίες η Ελλάδα αποκτά την πραγματική δυνατότητα να χειραφετηθεί από το μνημόνιο», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα