Δεν συμβαδίζει η ηθική του

Σε κάθε εκλογική διαδικασία της ΕΠΟ πέφτει το όνομα του Λάκη Νικολάου. Ο γιατρός αποτελεί πολυτέλεια για την Ομοσπονδία και τον τρόπο που έχει δομηθεί. Εξάλλου έχει αποδείξει πως δεν σηκώνει παρεμβάσεις και, ως εκ τούτου, πώς θα γίνει… αποδεκτός; Το όνομα του πρώην διεθνή αμυντικού είχε συζητηθεί και την τελευταία φορά όπου τελικά προτιμήθηκε ο Γραμμένος.

Ο Λάκης Νικολάου είχε εκλεγεί στο Δ.Σ. της ΕΠΟ, απ’ όπου παραιτήθηκε τον Μάρτιο του 1995. Ο τότε πρόεδρος της Υγειονομικής Επιτροπής, μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ και γιατρός της ΑΕΚ, υπέβαλε την παραίτησή του αφήνοντας πολλά υπονοούμενα κατά του προέδρου Κώστα Τριβέλλα, τονίζοντας: «Ο πρόεδρος δέχτηκε τηλεφωνικές πιέσεις από υψηλά πρόσωπα, ενώ θα σας πω ότι στους διαδρόμους της ομοσπονδίας κυκλοφορούν γυμνοσάλιαγκες».

Τα βέλη του Λ. Νικολάου προφανώς αφορούσαν τον τότε πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟ, Γ. Βαρδινογιάννη. Το ιστορικό της ρήξης των δύο πλευρών εκδηλώθηκε λίγο πριν τον αγώνα της Εθνικής με την Ελβετία, όπου αντί του Λάκη Νικολάου στον πάγκο επίσημα χρέη γιατρού της ομάδας έκανε ο Αργύρης Μήτσου, γιατρός του Παναθηναϊκού.

Ο Λάκης Νικολάου γνωρίζει το νοσηρό κλίμα στο ποδόσφαιρό μας και η ηθική του δεν συμβαδίζει με αυτό. Ως εκ τούτου, πάμε στα… τετριμμένα, τη λύση προέδρου ΕΠΣ για την προεδρία της ΕΠΟ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα